Ніхто не застрахований від появи нової «Варти порядку», - журналіст

2
-8
Ніхто не застрахований від появи нової «Варти порядку», - журналіст
На Волині може з’явитися формування, схоже на «Варту порядку», яке також буде стежити за людьми і залякувати опонентів, - вважає луцький журналіст Антон Бугайчук.

Такий ризик існує доти, поки «є бізнесмени та політики із низькою моральною планкою а також «голодні» бійці», - пише Бугайчук у Фейсбуці.

«Викриття та можливе притягнення до відповідальності організаторів тіньової діяльності «Варти порядку» не скасовує іншої проблеми: можливості організованого перетворення вихованців спортивних та бійцівських клубів у тітушок», - зауважує журналіст.

«Поки є бізнесмени та політики із низькою моральною планкою а також «голодні» бійці, від можливості стати жертвою побиття за «неправильну» політику, статтю чи бізнес-стратегію майже ніхто не застрахований» - наголошує Антон Бугайчук.

«Хочу «спустити на землю» тих, хто дуже радіє, що «Варту порядку» суттєво «прижучили». Насправді це універсальна модель», - додає він.

«В умовного олігарха є попит та гроші на «масовку» та «розвідку». В умовних спортсменів чи ветеранів-силовиків є попит на гроші. Щоб заплатити за тренування, амуніцію, комуналку та життя загалом. От вони і «знаходять» один одного» - пояснює журналіст.

Окрім того, Бугайчук вважає, що «Варта порядку» не зможе відновити повноцінну діяльність.

«Масові обшуки в приміщеннях і оприлюднення записів про їх діяльність фактично дискредитували «Варту порядку». Ні, вона і далі може працювати в ролі «масовки» там, де потрібно команді Ігоря Палиці. Але ефективно відновлювати «таємний підрозділ», коли його «подвиги» обговорює вся активна громада області, буде складно», - пояснює журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да, є з чим погодитися. Все дуже печально, хто зна, скільки ще є таких угрупувань на волині
Відповісти
Авторе, а ви не поспішаєте з висновками ? Чи слідство завершене і названі винні, чи є якісь рішення суду??? Чи журналістика на рівні бабусь під під'їздом проканає?? На яку публіку ви розраховуєте коли плюєте на професійність? Ви називаєте усю громадську організацію яка налічує багато людей неприпустимими словами, фактично публічно звинувачуючи . У вас є повага до читачів? І якщо факт обшуку дискредитує апріорі то мені вас шкода... логіка де? Завтра обшук проведуть у Вас і що, Ви автоматично станете злодієм і впадете в очах усіх хто тільки про це почує???? Хотілося б читати про факти а не особисту думку непрофесіонала. Шкода , журналістика в нам поки на рівні фантастики.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні