Фонд «Тільки разом» закриває відділення у Луцьку через брак коштів

12
-6
Фонд «Тільки разом» закриває відділення у Луцьку через брак коштів
Благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» закриває відділення через брак фінансування.

Про це під час прес-конференції 7 вересня заявив голова Волинської обласної ради та засновник фонду Ігор Палиця.

«Формування «Варта порядку» фонд підтримує з 2014 року і робить це офіційно. Всі кошти, витрачені на нього, опубліковані. Якщо ви думаєте, що в мене є достатня кількість грошей, тим більше в сьогоднішній економічній ситуації, коли бізнес вмирає, щоб просто комусь роздавати кешом, то ви помиляєтесь. Сьогодні фінансово дуже важко, сьогодні у фонд приходить стільки людей і просить допомогти – на операцію, на поїздки навіть, щоб зробити операцію, коли вона вже оплачена, на памперси своїм старшим родичам", - наголосив посадовець.

"В мене немає на все грошей і часто є конфлікт з Товстенюком (Олександр Товстенюк - керівник фонду "Тільки разом", - ред.), тому що він мені дає рахунки на десятки мільйонів, а їх немає , ми навіть закриваємо відділення по місту, тому що не можемо задовольнити потреби всіх, хто приходить, а відмовляти не гарно", - додав Ігор Палиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вимерзає потроху зілля
Відповісти
заєбца, на**й з луцька!
Відповісти
А хто ж буде фінансувати кишенькову армію блатних і жебраків? Під собор з шапкою підуть?
Відповісти
Ну що ж. Нам залишається тільки подякувати фонду за надану допомогу. Фонд дійсно допомагав там, де держава була безсильна або просто відверталась.
Відповісти
Зрозумів, що в Луцьку він вже не виграє вибори.
Відповісти
человек сделал столько хорошего для людей !!! три года подряд тысячи пенсионеров получали денежную помощь на лечение, а скольким деткам он помог !!! а сколько выделялось на ОСББ денег !!! про детские площадки просто молчу ))) что тут скажешь ??????!!!!!! люди не умеют быть благодарными ))) просто досадно) просто противно, если хотите )) просто забыли такое понятие, как совесть !!! доколупались, что его нет на раб.месте ...ну и что ??? он сделал больше, блядь, чем все вместе те, кто так исправно просиживал жопу в миськраде !!!!!
Відповісти
Это да! Эти пидарасы Полищук, Недопад, Ткачук... Ни хера не делали! А сами же, как детки малые, помощь получали... А Пустовит-пенсионер на лечение сколько из фонда вынул? Неблагодарные бл*ди! Нет слов, чесно!
Відповісти
Не матюкайтесь! Ви в громадському місці знаходитесь! Ввічливо висловлюйтесь, будь ласка.
Відповісти
А по районах буде працювати?
Відповісти
От чому секретарки з фонду в міську раду на посади прилаштовуються. Нема грошей дівок годувати в офісах. Перекладає свою біду на плечі бюджету міста.
Відповісти
Шкода, закриває відділення і не встигне профінансувати мовні курси для ласточок! А то, дивись, ви б і українською защебетали як солов'ята))
Відповісти
Щиро дякую Вам Игор Палиця за надану допомогу для моеи внучки.Хай береже Вас Бог та дае здоров я на багато лит.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні