Депутати Волиньради не хочуть виділити гроші на реконструкцію коледжу, який обвалився

4
1
Депутати Волиньради не хочуть виділити гроші на реконструкцію коледжу, який обвалився
Бюджетна комісія облради не підтримала пропозицію виділити гроші любешівському коледжу.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії облради у вівторок, 5-го вересня.

До членів бюджетної комісії із проханням виділити з обласного бюджету 250 тисяч гривень на проектно-кошторисну документацію для любешівського коледжу звернувся депутат Петро Савчук, ректор ЛНТУ.

За його словами, треба якнайшвидше припинити руйнування приміщення коледжу. На реконструкцію установи треба 16 млн грн. Пролобіювати виділення цих коштів із Державного бюджету проситимуть нардепів, каже Петро Савчук. Але перш, ніж це зробити, треба мати проектно-кошторисну документацію.

Однак члени бюджетної комісії не підтримали пропозицію Петра Савчука.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ХТО ЙОГО МАЄ РОБТИИ? ПУШКІН?
Відповісти
У всякому разі не не за гроші обласного бюджету.
Відповісти
Бо жиди не будуть волинським дітям коледж ремонтувати. От якби на варту порялку або бурштин...

Відповісти
Я думаю так. Коли Любешівське ПТУ № 25 приєднували до ЛНТУ, то і училище і університет супроводжували єдині цілі і вони були нормальні і закономірні. Коли училище перейменовувалося в Любешівський ліцей Луцького державного технічного університету - це також було вигідно всім, включаючи Любешівську районну державну адміністрацію. Коли ліцей перетворять в коледж - це теж було вигідно всім. А тепер, виходить що з 2003року і до сьогоднішнього дня, у результаті всіх реорганізацій вершки знімали всі і керівництво коледжу і керівництво ЛНТУ і адміністрація Любешова і навіть організації - замовники робітничих кадрів, фахівців яких готував коледж, а ось відновити навчальні корпуси і провести ремонт нікому. Пропоную обласній раді винести постанову про притягнення всіх вищеназваних категорій, скинуться і відремонтувати навчальний корпус
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні