--> Луценко «поставив» на лічильник корупціонерів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луценко «поставив» на лічильник корупціонерів

1
1
Луценко «поставив» на лічильник корупціонерів
На сайті ГПУ почав працювати лічильник спійманих корупціонерів. Також на лічильнику будуть уточнювати кількість переданих до суду відповідних справ. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко в Facebook, пише Захід.НЕТ.

«З учорашнього дня на сайті ГПУ встановлено лічильник, який у режимі онлайн буде враховувати виявлені факти хабарництва та інших корупційних злочинів та кількість переданих до суду відповідних справ», – повідомив Луценко.



Голова ГПУ зазначив, що за вчорашній день, поки він був у відрядженні в Миколаєві, лічильник прокрутився на три позиції: на хабарі в 7 тис. доларів були затримані - голова Горохівської РДА, голова райради та начальник відділу Держгеокадастру Горохівського району Волинської області.

«Сьогодні станом на 13.00 лічильник показує вже на дев'ять більше! Серед них депутати селищної та обласної рад, а також двоє посадових осіб КМДА – завідувач господарством КП «Госпкомобслуговування» та начальник Управління адміністративного та господарського забезпечення КМДА. Останні затримані в рамках спільних з мером Києва дій з протидії корупції», - уточнив Юрій Луценко.

Зауважимо, що загальна сума хабарів облікованих ГПУ хабарників за ці неповні два дні – 74 тис. грн і 10,5 тис. доларів.

«Лічильник хабарників крутиться, ми працюємо! PS. За годину додався ще податківець з Вишгорода - 10 тис. грн хабара. PPS. Ще через годину - ще один, одинадцятий, педагог Донеччини прийняв 8 тис. грн.», – дописав генпрокурор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова показуха,чи будуть реальні посадки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні