Директором луцького басейну став тренер сина заступника мера

22
7
Директором луцького басейну став тренер сина заступника мера
Директором луцького центрального басейну став тренер сина заступника міського голови Костянтина Петрочука Олександр Сологуб.

Про це «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Так, Олександр Сологуб тренує сина Костянтина Петрочука Іллю.

Зауважимо, на сайті Луцької міськради немає розпорядження про призначення Олександра Сологуба директором басейну.

Нагадаємо, у кінці червня цього року закінчився контракт із Віктором Самчуком, який 11 років очолював басейн. На цю посаду оголосили конкурс, а виконувачем обов’язків директора призначили заступника Олену Дорофєєву. Саме її кандидатуру підтримував трудовий колектив установи.

Натомість нова міська влада хотіла призначити директором «свою людину» - спочатку Аркадія Соломатіна, а потім – Олександра Сологуба.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви вже не знаєте як приплісти заступнкіа до теми)) хааа ну смішо!
Відповісти
Сашуня хіба він вміє керувати? О це керовнік зашибісь. Дуже любить вихвалятися одні понти.
Відповісти
А ти хто Лорік, щоб судити когось. Сологуб прекрасний тренер, прекрасна людина і буде мудрим керівником, а головне він чесний і порядний.
Відповісти
Судячи по коментарі у Ваших людських якостях відсутнього все крім ЗАЗДРОСТІ! Саша вміє організовувати людей та також доводити розпочату справу до кінця.
Відповісти
Призначте Пустозвіта, він бігає всюди і проситься - "возьмите меня".
Відповісти
Куда Пустовіта на директора ,,він робить все що Кропива там каже скоро сос...буде в Кропиві хааа
Відповісти
Коли вже той Петрочук набереться з корита
Відповісти
Ото дебільна влада прийшла ,як побачили що Луцьктепло вилазить з ями то Пустовіт з Кропивою нагинає Луцьктепло давайте гроші нам в карман, хочуть грошей накрасти то треба гнати тих дебілів вдвох...
Відповісти
Судячи з попередніх статей і фото підтримували Дорофеєву прибиральниці а не тренерський склад. Постає питання це спортшкола чи може який інший заклад? Може ним будуть керувати технічні працівники?
Відповісти
І правильно зробили. Знаю Сашу давно. Маючи високі результати в тренувальному процесі як тренер, він буде також мати високі результати і як директор. Ця людина вміє організувати і себе і спортсменів і буде органзовувати вміло роботу басейну.
Відповісти
Знаючи цю людину зі студентських лав можу повідомити що це чесна, відповідальна людина. Олександр Сологуб є молодим, працьовитим та мудрим керівником. В нашій державі бракує таких керівників як Валентинович. Він є людиною слова.Ми задоволені що нарешті молодь іде вперед. Тому бажаєм Олександру подальшого процвітання в кар'єрі.
Відповісти
Вітаємо! Нарешті гідний керівник.порядна людина і професіонал!
Відповісти
Якщо в нашій державі на всіх керівних посадах будуть професіонали, котрі з простих працівників , поступово і наполегливо будуть просуватися в своїй кар'єрі, крок за кроком з простого тренера, який володіє прекрасними знаннями, новітніми методиками за , що про нього кажуть результати його вихованців, то рівень життя наших громадян зміниться дуже стрімко і значно в кращу сторону, ніж є на сьогодні. Успіхіі Саша, ти це заслужив власною наполеглевістю та процьовитістю!
Відповісти
Люди добрі хоч десь людина , яка є в темі даного питання стала директором, зайняла керівну посаду! Країна змінюється! Вітаю Саня!!!
Відповісти
Ви спочатку перерахуйте усі регалії , спортивні здобутки цієї дитини , яку тренує Сологуб і відразу зрозумієте, чому директором став саме він. Таких результатів у Волинській області немає жоден тренер , і це факт!!!
Відповісти
Це тренер багатьох чемпіонів і ці аналогіі тут не до чього! Він справжній керівник, високопрофесійний тренер і хороша людина! Не заздріть,це гидко!
Відповісти
Правильна людина на правильному місці!!! молодець Олександр Валентинович !!! Талановитий у своїй сфері та мудра людина по життю!Басейну пощастило мати такого керівника !!!!
Відповісти
Коментарі офігені ........
Відповісти
Саня профі. Він вміє ставити цілі і досягати їх. Басейн буде процвітати. Радий за нього.
Відповісти
Тішить, що керівником басейну призначена людина, яка є професіоналом своєї справи. Знаю Сашка не так давно, але впевнився не тільки у його відданості тренерській діяльності, але і у високих моральних якостях. Вітаю! А щодо публікації, то завжди будуть незадоволені, хоч би яка людина достойна не була. Просто " Баба Яга проти".
Відповісти
Оце так хороша новина. Достойний директор басейну. Ура!
Відповісти
Займаюсь 16 років у тренера Олександра Валентиновича і радію з цієї новини. Тому, що точно знаю, що ця людина живе плаванням, проводить безліч часу на тренуваннях і змаганнях, добивається високих результатів незважаючи на слабку матеріально-технічну базу, у порівнянні з цивілізованими країнами. Бо не просто професіонал своєї справи, але й любить свою роботу і своїх учнів. Вважаю, що такі люди як Олександр повинні керувати і виводити цей прекрасний спорт на новий рівень. Тому вітаю, і бажаю успіхів на новій посаді!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні