--> Директором луцького басейну став тренер сина заступника мера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Директором луцького басейну став тренер сина заступника мера

22
10
Директором луцького басейну став тренер сина заступника мера
Директором луцького центрального басейну став тренер сина заступника міського голови Костянтина Петрочука Олександр Сологуб.

Про це «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Так, Олександр Сологуб тренує сина Костянтина Петрочука Іллю.

Зауважимо, на сайті Луцької міськради немає розпорядження про призначення Олександра Сологуба директором басейну.

Нагадаємо, у кінці червня цього року закінчився контракт із Віктором Самчуком, який 11 років очолював басейн. На цю посаду оголосили конкурс, а виконувачем обов’язків директора призначили заступника Олену Дорофєєву. Саме її кандидатуру підтримував трудовий колектив установи.

Натомість нова міська влада хотіла призначити директором «свою людину» - спочатку Аркадія Соломатіна, а потім – Олександра Сологуба.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви вже не знаєте як приплісти заступнкіа до теми)) хааа ну смішо!
Відповісти
Сашуня хіба він вміє керувати? О це керовнік зашибісь. Дуже любить вихвалятися одні понти.
Відповісти
А ти хто Лорік, щоб судити когось. Сологуб прекрасний тренер, прекрасна людина і буде мудрим керівником, а головне він чесний і порядний.
Відповісти
Судячи по коментарі у Ваших людських якостях відсутнього все крім ЗАЗДРОСТІ! Саша вміє організовувати людей та також доводити розпочату справу до кінця.
Відповісти
Призначте Пустозвіта, він бігає всюди і проситься - "возьмите меня".
Відповісти
Куда Пустовіта на директора ,,він робить все що Кропива там каже скоро сос...буде в Кропиві хааа
Відповісти
Коли вже той Петрочук набереться з корита
Відповісти
Ото дебільна влада прийшла ,як побачили що Луцьктепло вилазить з ями то Пустовіт з Кропивою нагинає Луцьктепло давайте гроші нам в карман, хочуть грошей накрасти то треба гнати тих дебілів вдвох...
Відповісти
Судячи з попередніх статей і фото підтримували Дорофеєву прибиральниці а не тренерський склад. Постає питання це спортшкола чи може який інший заклад? Може ним будуть керувати технічні працівники?
Відповісти
І правильно зробили. Знаю Сашу давно. Маючи високі результати в тренувальному процесі як тренер, він буде також мати високі результати і як директор. Ця людина вміє організувати і себе і спортсменів і буде органзовувати вміло роботу басейну.
Відповісти
Знаючи цю людину зі студентських лав можу повідомити що це чесна, відповідальна людина. Олександр Сологуб є молодим, працьовитим та мудрим керівником. В нашій державі бракує таких керівників як Валентинович. Він є людиною слова.Ми задоволені що нарешті молодь іде вперед. Тому бажаєм Олександру подальшого процвітання в кар'єрі.
Відповісти
Вітаємо! Нарешті гідний керівник.порядна людина і професіонал!
Відповісти
Якщо в нашій державі на всіх керівних посадах будуть професіонали, котрі з простих працівників , поступово і наполегливо будуть просуватися в своїй кар'єрі, крок за кроком з простого тренера, який володіє прекрасними знаннями, новітніми методиками за , що про нього кажуть результати його вихованців, то рівень життя наших громадян зміниться дуже стрімко і значно в кращу сторону, ніж є на сьогодні. Успіхіі Саша, ти це заслужив власною наполеглевістю та процьовитістю!
Відповісти
Люди добрі хоч десь людина , яка є в темі даного питання стала директором, зайняла керівну посаду! Країна змінюється! Вітаю Саня!!!
Відповісти
Ви спочатку перерахуйте усі регалії , спортивні здобутки цієї дитини , яку тренує Сологуб і відразу зрозумієте, чому директором став саме він. Таких результатів у Волинській області немає жоден тренер , і це факт!!!
Відповісти
Це тренер багатьох чемпіонів і ці аналогіі тут не до чього! Він справжній керівник, високопрофесійний тренер і хороша людина! Не заздріть,це гидко!
Відповісти
Правильна людина на правильному місці!!! молодець Олександр Валентинович !!! Талановитий у своїй сфері та мудра людина по життю!Басейну пощастило мати такого керівника !!!!
Відповісти
Коментарі офігені ........
Відповісти
Саня профі. Він вміє ставити цілі і досягати їх. Басейн буде процвітати. Радий за нього.
Відповісти
Тішить, що керівником басейну призначена людина, яка є професіоналом своєї справи. Знаю Сашка не так давно, але впевнився не тільки у його відданості тренерській діяльності, але і у високих моральних якостях. Вітаю! А щодо публікації, то завжди будуть незадоволені, хоч би яка людина достойна не була. Просто " Баба Яга проти".
Відповісти
Оце так хороша новина. Достойний директор басейну. Ура!
Відповісти
Займаюсь 16 років у тренера Олександра Валентиновича і радію з цієї новини. Тому, що точно знаю, що ця людина живе плаванням, проводить безліч часу на тренуваннях і змаганнях, добивається високих результатів незважаючи на слабку матеріально-технічну базу, у порівнянні з цивілізованими країнами. Бо не просто професіонал своєї справи, але й любить свою роботу і своїх учнів. Вважаю, що такі люди як Олександр повинні керувати і виводити цей прекрасний спорт на новий рівень. Тому вітаю, і бажаю успіхів на новій посаді!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні