У Луцьку водій облаяв і виганяв жінку з маршрутки

9
4
У Луцьку водій облаяв і виганяв жінку з маршрутки
У Луцьку водій маршрутки №23 у грубій формі виганяв жінку з автобуса.

Про це на веб-платформі «Відкрите місто» написала лучанка Оксана Демянчук.

За словами жінки, подія трапилася 2 вересня близько 7:40.

«Водій маршрутки № 23 АС 2684 ВЕ зупинившись на кільці по вул. Єршова біля КРЗ посеред проїжджої частини, і в грубій формі вимагав, щоб я вийшла з маршрутки, бо, з його слів, у суботу та неділю маршрутка №23 не їздить по вул. Єршова в сторону Авторинку», - зазначила лучанка.

Оксана Демянчук зауважила, що відмовилась виходити з маршрутки, наполягаючи на виконанні водієм маршруту.

«Різко збільшивши швидкість, водій продовжив рух по вул.Єршова.. Коли водій почув, де я прошу зупинитися (по вул. Єршова немає жодного знаку зупинки громадського транспорту), і побачив, що я встала і стою біля дверей, водій різко розвернув маршрутку поперек дороги, через що я не втрималася і вдарилася об двері, усі ці дії супроводжувалися лайкою і погрозами», - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна хоч по 10 грн проїзд зробити,але нічого не зміниться,поки бидло з-за керма не повимайють. Таке враження,що маршрутників по спецвідлову набирають. Зловили,неадекват -все,водій маршрутки!
Відповісти
Який жах. Аборигени, чесне слово.
Відповісти
Жах,совсем уже охамели эти маршрутчики быдловатые.

Відповісти
Побудьте на місці водія маршрути.хоча б декілька годин і всі питання-претензії віддадуть.Удачі всім!
Відповісти
Кожен має бути на свому місці, а примусово його за кермо ніхто не садовив..
Сів - виконує вимоги до перевізників, якщо ні - ауфвідерзейн!
Відповісти
Ці маршутчіки зовсім страх потіряли.
Відповісти
По-перше будьте самі коректні до водіїв.поважайте їхню працю.вони на роботі і не потрібно себе вести так.як ніби вони прийшли до вас додому.це ви обрали цей вид транспорту.поваги і ще раз поваги.а ні завжди є альтернатива така як таксі чи смердючий тролейбус.кожен вибирає те.що хоче.то які можуть бути претензії
Відповісти
Шановні водії чому кожна людина обираючи собі професію дотримується правил етикету,читаючи газету чи просто сайт кожного разу задумуєшся про те що можливо це когось не його фах працювати водієм та стримувати емоції це нелегко звичайно.Мені шкода самих водіїв в яких машини не в самому кращому вигляді,але зрозумійте Ви самі обрали роботу.
Відповісти
Люди самі вважають, що їм хтось щось винен. Треба було пересісти на іншу маршрутку і не робити скандал. Сама довела людину і з себе жертву робить. А саме головне ,що таких людей дуже багато і вони ніби навмисно роблять скандали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні