Палиця, іди на роботу! або «Темна» рада і загадкові робочі зустрічі голови Волиньради

16
11
Палиця, іди на роботу! або «Темна» рада і загадкові робочі зустрічі голови Волиньради
Осінь прийшла. Всі починають потрохи «закачувати рукава» і з новими силами після літніх відпусток братися до роботи.

Незрозуміло тільки, чи почався робочий сезон в голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Робочий графік керівника представницької влади на Волині, який на посаді вже майже два роки, цікавить багатьох. Подейкують, що голова Волиньради з’являється на робочому місці не частіше одного-двох разів на місяць.

Не вдалося нам знайти посадовця на роботі й у п’ятницю, 1 вересня.

Читайте також: Палиця, іди на роботу! або У пошуках голови Волиньради

Що, де і з ким робить голова облради Ігор Палиця в понеділок, 4 вересня, вирішило перевірити видання «Волинь24».

* * *

Перший робочий день тижня розпочався похмуро. Так само, близько 9.00 години ранку, нашу знімальну групу зустріла й Волинська обласна рада.

«На дверях» до приміщення на третьому поверсі, в якому знаходиться кабінет Ігоря Палиці, невпинно чергує охорона і пускає лише «обраних». Хто він і на яких підставах тут працює, хлопець не розповідає. Не його це, мовляв, справа.

Вхід до обласної ради під постійним наглядом
Вхід до обласної ради під постійним наглядом

Проте хто і від кого охороняє - не зізнаються
Проте хто і від кого охороняє - не зізнаються


Після консультації телефоном з приймальнею, вартовий зазначив, що Ігоря Петровича немає, а керуючий справами апарату облради Дмитро Дубняк - на нараді. Що це за нарада - невідомо. Адже на офіційному сайті облради інформації про неї ми так і не знайшли.

За зачинені двері потрапити так і не дозволили. На поверх нижче в цей час відбувається щотижнева «оперативка» голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Вирішуємо зайти в овальну залу. А раптом натрапимо там на когось з представників облради.

І хоча на нараді в Гунчика багатолюдно, проте з обласної ради - нікого.

Представники облдержадміністрації радяться відкрито
Представники облдержадміністрації радяться відкрито


Що ж, продовжуємо чекати біля зачиненого входу. Раптом в коридорі помічаємо радника голови Волиньради і голову фракції «УКРОП» у раді Вячеслава Рубльова.

Той лаконічно, ніби наперед знаючи, про що ми будемо запитувати, каже: щойно спілкувався із заступниками і знає, що в Ігоря Петровича – робочі зустрічі. Щоправда, з ким зустрічається голова Волиньради, його радник пропонує запитувати в керуючого справами апарату облради Дмитра Дубняка.

Радник голови Волиньради Вячеслав Рубльов каже, що в Ігоря Палиці - робочі зустрічі. А детальніше, мовляв, можна розпитати в керуючого справами
Радник голови Волиньради Вячеслав Рубльов каже, що в Ігоря Палиці - робочі зустрічі. А детальніше, мовляв, можна розпитати в керуючого справами


Проте нам не вдалося поспілкуватися із цим посадовцем, який під час нашого першого візиту просто втік і захлопнув двері просто перед носом.

Близько 10 години з-за дверей з’являється прес-секретар облради Оксана Лукашук. Одразу ж цікавиться, якими критеріями ми керувалися, назвавши її непривітною під час попереднього рейду. Але про місце перебування Ігоря Петровича не розповідає. Мовляв, він не є її підлеглим.

Керуючий справами апарату Волиньради до нас так і не вийшов. Не допомогли навіть телефонні дзвінки . Тому, з ким і де зустрічається голова облради Ігор Палиця поки що можемо лише здогадуватися.

Двері до обласної ради відчиняються натиском кнопки охоронцем
Двері до обласної ради відчиняються натиском кнопки охоронцем


Висновок другого дня. Обласна рада продовжує бути неприступною. Охороняють її невідомі люди і невідомо від кого.

Розповідають, що голова обласної ради на робочих зустрічах. Але де і з ким – офіційної інформації немає.

Далі буде…




Василь БІДУН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заступник Пирожик мовчить,як води в рот набрав. Напевно боїться,щоб Авер про нього сюжет не зняв.
Відповісти
Ви хотіли перевірити, чи голова облради ходить на роботу, чи буває на робочому місці.... А я ходила в будівлю, що навпроти (Луцька ОДПІ), отримати консультацію, як платник податків. Сказали, при вході є телефон, звоніть до інспектора. В переліку телефонів потрібного номеру кабінету не було, набирала номери по порядку... Десять хвилин.. Ніхто не відповідав, приймальня - завжди занято. Так і пішла ні з чим. Бо сидять за решіткою, не підступні, так бояться, щоб їх не винесли.... От так працюють з платниками
Відповісти
Буде з'явлення народу сьомого дня... І узріє люд волинський сонцесяйного, і возрадується. А лисочолий, тобто сонцесяйний, роздасть кожному за труди його... Амінь!
Відповісти
І нам воздасть?
Відповісти
Ага! Особливо після рішення по "Полісся-Трейд"))) Так воздасть, шо ше винні будете!))))))
Відповісти
Не сміши, магнат пальонки! Ще тобі вона вся боком вилізе, і всім хто допомагає!
Відповісти
Швидше собі візьме..
Відповісти
вам в першу чергу
Відповісти
Сонечко, ти шо, в сосну вдарилась? До чого тут "підлеглий"? Ти - прес-секретар! І зобов'язана знати та при потребі інформувати, де перебуває твій бос у робочий час. Він чиновник, поважна представницька особа, очільник законодавчої влади в області. Попустись і нормально спілкуюся з людьми!
Відповісти
Що, злоби вистачає лише на прес-секретаря? Задушитеся нею самі
Відповісти
Портрет тітки Лукашук Оксани за її "рівень" треба розмістити на туалетному папері.
Відповісти
А у Гунчика Голованчук не краще :) Що голови - що в них прес-секретарки, в пір'я вбрались і вже на дохлій кобилі не під'їдеш :) Забули самі ким були і звідки починали...
Відповісти
Це дуже добре, що журналісти вирішили показати як "працює" голова облради. Але, на жаль, нічого не зміниться, поки чиновники будуть відчувати свою безкарність, а люди мовчатимуть, бо ж "його фонд помагає". Поки силовики не займуться, не отримають "благословення" зверху, бо компромату вистачає, будуть при владі такі зальотні-перельотні дятли.
Відповісти
Цирк та й годі
Відповісти
Ще б усі керівники були такі, як Ігор Палиця.
Відповісти
Навіщо вам Палиця, коли є його помічник і радник, який "рубль копєечку береже". Він тепер як держсекретар білого дому. Його навіть Пирожок боїться. А Петрович - то Бос, він вирішує глобальні проблеми.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні