У Харкові побили депутата, який «копав» під Кернеса і Добкіна

1
-5
У Харкові побили депутата, який «копав» під Кернеса і Добкіна
У Харкові посеред дня невідомі скоїли напад на депутата обласної ради від фракції «Самопоміч», голови правління харківського Антикорупційного центру Дмитра Булаха.

Як повідомив Радіо Свобода колега Булаха в Антикорупційному центрі Ігор Черняк, Дмитра з травмами привезли до лікарні швидкої та невідкладної допомоги, де мають провести обстеження.

За словами Черняка, у Булаха розбита голова. Сам Булах наразі не відповідає на телефонні дзвінки, бо вже перебуває на діагностиці.

Раніше він розповів агенції MediaPort, що його перестріли двоє невідомих чоловіків після виходу з дому біля станції метро «Тракторний завод».

Громадський активіст і облдепутат пов’язує напад із діяльністю Антикорупційного центру, розслідування якого стосувалися фінансових зловживань в органах міської влади.

«Ми давно підозрювали, що нас прослуховували. І паралельно протягом останніх півроку з нами намагалися домовитися, щоб ми не лізли у певні теми. Але ми говорили, що не хочемо домовлятися», – заявив у коментарі Радіо Свобода член правління антикорупційного центру Дмитро Дробот і додав, що напад на Дмитра Булаха може бути пов’язаний з їхньою публікацією про «корпоративну схему, де проходить Добкін-Кернес», яка з’явилася напередодні.

В обласному управлінні поліції підтвердили факт нападу. Подробиці обіцяють оприлюднити згодом.

Раніше члени харківського Антикорупційного центру заявляли про стеження за ними.

Дмитро Булах є співзасновником центру, який займається розслідуваннями фактів корупції серед чиновників і політиків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мафія в діі,ті зарази так просто від "корита не відірвуться....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні