Скільки коштує купити квартиру в старому будинку у Луцьку

2
-9
Скільки коштує купити квартиру в старому будинку у Луцьку
Інтерес покупців в Луцьку спрямований на квартири з маленькою площею в будинках старого житлового фонду, - розповідає агент з продажу нерухомості Ксенія Кіруца.

Купівля житла великих розмірів залишається неактуальною для клієнтів через високу вартість, - повідомляє "domik.ua".

Згідно з даними агентств нерухомості Луцька, покупці воліють витрачати близько $ 20000 на придбання житла в регіоні. При цьому зафіксовано попит на об'єкти, як з ремонтом, так і без.

Ріелтор звертає увагу на те, що клієнти спочатку дивляться на розташування житлового об'єкту, після чого вирішують питання покупки. Більшість покупців розглядають виключно багатоквартирні будинки, які знаходяться в безпосередній близькості від транспортної розв'язки.

У Луцьку власники квартир завжди готові торгуватися при продажі. Зробити знижку власники можуть від 5 до 10% від заявленої ціни житлового об'єкту.

Якщо вартість житла відповідає ринковій, термін експозиції буде тривати не довше місяця. Якщо ж ціна з самого початку завищена, покупець може знайтися лише через кілька місяців з початку продажу.

Середні ціни на покупку квартир в будинках старого житлового фонду Луцька



В інфографіці продемонстровані середні ціни на покупку квартир в багатоквартирних будинках старої споруди Луцька. Вартість може бути іншою, це залежить від площі, планування і стану ремонту житлового об'єкта.

Купити однокімнатну квартиру в центрі міста клієнти можуть в середньому за $ 13000- $ 14000.

Двокімнатне житло в районі, наближеному до центру Луцька, покупці можуть придбати за $ 14000- $ 19000.

За покупку трикімнатного житлового об'єкта, розташованого на околиці міста, клієнтам доведеться віддати в середньому $ 17000- $ 20000.

Для порівняння, придбати однокімнатну квартиру в будинках старого житлового фонду на околиці Рівного можна в середньому за $ 16000- $ 16500.

Агент з продажу нерухомості Юрій Манчук запевняє, що тільки деякі клієнти перед покупкою житла залишають продавцям завдаток. Розмір суми становить зазвичай 3-4% від загальної суми об'єкта. Щоб бути впевненими в тому, що продавець виконає всі свої зобов'язання, клієнти воліють оформляти процедуру нотаріально.

Найпривабливішими в Луцьку вважаються будинки, які розташовані в центральній частині міста - вулиці Лесі Українки, В. Чорновола, 33-й і 35-й квартали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще непогані ціни... думав, дорожче
Відповісти
Зараз просто трохи попадали ціни на нерухомість..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні