У Луцьку відбудеться фестиваль пісень В’ячеслава Хурсенка

2
10
У Луцьку відбудеться фестиваль пісень В’ячеслава Хурсенка
17 вересня на Театральному майдані Луцька в рамках проекту «Честь маю» відбудеться фестиваль пісень В’ячеслава Хурсенка.

Організатором фестивалю виступає Волинський обласний благодійний фонд «Рідна Волинь»,за сприяння сім’ї В’ячеслава Хурсенка. Патронат здійснює голова оргкомітету – голова Волинського благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

Метою проведення фестивалю є вшанування пам’яті видатного українського співака В’ячеслава Хурсенка, його пісенно-музичної творчості.

Лучани та гості міста зможуть вшанувати пам’ять видатного українського співака, згадавши його пісенно-музичну творчість під час дійства на Театральному майдані.

У фестивалі братимуть участь відомі артисти української естради.



Інформацію щодо участі та проведення фестивалю можна отримати в його оргкомітеті:
тел. (0332)24 – 11- 02, 050-378-27-05

Запрошуємо до участі у фестивалі талановитих виконавців, в репертуарі яких є пісні Вячеслава Хурсенка.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Капєц як він на Цоя схожий!!!
Відповісти
При усій величезній повазі до Хурсенка, його пісень - от цікаво , в кого це з талановитих (і хто визначає - талановитий чи ні) можуть випадково зявитись пісні Хурсенка. Його репертуар специфічний, і мало хто може виконувати такі пісні. Тим більше без порушення авторських прав. Чи у нас знову - "взяв, та й заспівав". Даа, "фестиваль" обіцяє бути цікавим, якщо зазначають що там "розважати гостей (це шо - весілля чи ювілей?) та згадувати співака будуть відомі артисти української естради. В підсумку, шо там казать - економлять на піар-технологах люди "рідної волині".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні