Синові заммера Петрочука хочуть дати стипендію Луцької міськради

5
-8
Синові заммера Петрочука хочуть дати стипендію Луцької міськради
Син заступника Луцького міського голови Костянтина Петрочука Ілля – у списку учнів, яким планують встановити щомісячні стипендії.

Проект відповідного рішення, яке будуть розглядати на черговій сесії, розміщений на офіційному сайті міськради.

Посилаючись на рішення конкурсної комісії від 15.05.2017 року, луцьким депутатам пропонують список із 23 учнів луцьких шкіл, яким хочуть встановити стипендії як обдарованим дітям.

Серед таких претендентів – син луцького посадовця Ілля Петрочук.

Як відомо, хлопець професійно займається плаванням, брав участь у міжнародних змаганнях. Зокрема, у травні цього року отримав перемогу у чемпіонаті «Mad Wave Challenge 2017», що відбувався в місті Казань (Росія).

За заслуги у галузі фізичної культури та спорту, Іллі Петрочуку хочуть присвоїти стипендію імені Байсаровича Володимира Миколайовича. До слова, Володимир Байсарович – радянський футболіст, який проживав у Луцьку.

Розмір стипендії, яку планують виплачувати обдарованим учням Луцька – 300 гривень у місяць.

Нагадаємо, на черговій сесії Луцької міської ради також розглядатимуть питання про виділення земельної ділянки братові Костянтина Петрочука – Дмитрові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У цьому світі нічого не змінилося і не зміниться. Віковий менталітет западенця не викорінюється ні переворотом ні революцією. Що хотіли не знали, коли перлися на Майдан, а тепер бачимо те що маємо. Удачі папікам і із чадам
Відповісти
Він вже отримує стипендію як видатний спортсмен за підсумками 2016 спортивного року у сумі 3200 грн. щомісячно
Відповісти
Ваш синок - великий молодець. Хай і надалі прославляє Україну, а тим більше, у кацапії, на зло супостату!
Відповісти
А мій син теж має досягнення в спорті, але шось мені здається що його навіть не розглядали, батьки не при тій посаді... Буде пробиватися сам, як зможе, так в будетжити.
Відповісти
А Ілля Петрочук встановив вище досягнення України. На останньому Чемпіонаті України цей хлопчик завоював аж 9 медалей. То мабуть є за що йому давати стипендію. І посада батька тут ні до чого. Ця дитина сама старається. Він почав займатись спортом і досягати перемого ще задовго до того як батько став заступником мера. Гидко читати ваші коментарі і статті. Порадійте краще за дитину і за наше місто яке цей спортсмен представляє в України і за її межами. Таким спортсменом ми повинні гордитися. Ілля молодець ми повинні підтримувати його. Це гордість нашого міста і України. У нього велике спортивне майбутнє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні