--> Син Шуфрича збив людину. Чоловік в реанімації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Син Шуфрича збив людину. Чоловік в реанімації

0
2
Син Шуфрича збив людину. Чоловік в реанімації
У суботу ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича Нестор скоїв наїзд на перехожого на пішохідному переході. Потерпілий із численними травмами госпіталізований.

Про це повідомила прес-служба нардепа у Facebook, інформує Цензор.НЕТ.

У повідомленні підкреслюється, що ДТП була скоєна на автомобілі, який не належав синові депутата, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A.

Стверджується, що ДТП сталася, коли Нестор Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні.

"Обставини ДТП наразі з'ясовуються. За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, унаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі депутата наголошують, що Нестор Шуфрич-молодший не залишав місце події, відразу вступив у контакт з поліцією і почав давати пояснення. Стверджується також, що він добровільно в супроводі адвоката й брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

"Народним депутатом Нестором Шуфричем дано розпорядження надати максимальну допомогу потерпілому, забезпечити найвищий рівень медичного забезпечення, а в разі тимчасової втрати працездатності або інших негативних наслідків того, що сталося, забезпечити компенсацію, зокрема за завдану моральну шкоду", - йдеться в повідомленні.

Водночас народний депутат розпорядився надати синові максимальну юридичну допомогу в забезпеченні його цивільних прав згідно з чинним законодавством.

При цьому Нестор Шуфрич заявляє, що його син буде максимально сприяти слідству, до його завершення не покине територію України і буде перебувати в Києві й області, для чого він добровільно віддасть усі документи, що дозволяють виїзд за кордон.

Потерпілий зараз перебуває в реанімації, до свідомості не приходив.

До 17-ї лікарні у Києві вже прибули ізраїльські лікарі, які його лікуватимуть.

"Ми зробимо все, що в наших силах, щоб допомогти", - сказав один з лікарів.

Вони поки не коментували стан потерпілого та не давали прогнозів щодо його лікування.
Теги: дтп, шуфрич, син
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні