Поплив, покрутив педалі, побіг: На Волині вперше відбулися змагання з тріатлону «Polissia Challenge Cup 2017»

2
4
Поплив, покрутив педалі, побіг: На Волині вперше відбулися змагання з тріатлону «Polissia Challenge Cup 2017»
81 учасник з усієї України та їхні тренери з’їхалися на Волинь, щоб узяти участь у перших змаганнях з крос-тріатлону - «Polissia Challenge Cup 2017».

Професійні спортсмени, бізнесмени, чиновники і просто люди, які ведуть здоровий спосіб життя і займаються спортом, продемонстрували свою міць і витривалість на трасі, що пролягла через три села Волині – Сомин, Луків, Смідин, пишуть "Волинські новини".

Найстаршому учаснику змагань – 62 роки, наймолодшому – 18. Лише один із зареєстрованих спортсменів зійшов з дистанції за станом самопочуття, всі решта – успішно фінішували.

Нагадаємо, траса для змагань пролягла через озеро Сомин. Плавці здолали дистанцію у 1000 метрів, потім вони крутили педалі 20 кілометрів і фінішували у центрі села Смідин, пробігши 6 кілометрів.

Дмитро Маляр з Дніпра став переможцем з «Polissia Challenge Cup 2017» серед чоловіків. Трасу він здолав із результатом 1 година, 14 хвилин і 11 секунд. Йому 33 роки. Він – майстер спорту із тріатлону.

«Ми тренуємося, їздимо по асфальту, а не лісами, як у вас. Складна для нас дорога і в цьому була новинка – сільські дороги. На 99,5 відсотків був впевнений, що стану переможцем, але це ж спорт, можна було пробити колесо чи порвати троса на велосипеді. Але ми командою підтримували один одного, разом змагалися і приїдемо ще. Я вперше на Волині. У вас дуже гарна природа, люди хороші: бабусі й дідусі, молодь з дітьми повиходили і так вболівали, раділи за спортсменів. У нас такого немає. Навпаки обурювалися б, що стільки пилу здійняли, шум спричинили. Нам у вас сподобалося», - запевнив Дмитро.

Олексію Астаф’єву з Дніпра – 18 років. Він прибіг другим. Його тренер, Віце-президент федерації тріатлону України Сергій Лисов, розповів, що спортсмен займається професійно тріатлоном лише півтора року, але швидко прогресує. Олексій вже є членом збірної України з тріатлону, майстер спорту з плавання і тиждень тому виконав норматив майстра спорту з тріатлону.

20-річний Кирило Бойко з Житомира третім здолав трасу з результатом 1 година, 15 хвилин, 24 секунди. Він є майстром спорту з тріатлону. Почав займатися спортом із десяти років, а професійно – з 14.

Усього на «Polissia Challenge Cup 2017» - 6 переможців: троє чоловіків та троє жінок, які за І місце отримали по 15 тисяч гривень, ІІ місце – 10 тисяч гривень і за ІІІ місце – 5 тисяч гривень. Призовий фонд змагань становив 60 тисяч гривень.



Переможці

Чоловіки:

І місце - Дмитро Маляр (Дніпро). Результат - 1 година, 14 хвилин, 11 секунд.

ІІ місце - Олексій Астаф’єв (Дніпро). Результат - 1 година, 14 хвилин, 26 секунд.

ІІІ місце – Кирило Бойко (Житомир). Результат - 1 година, 15 хвилин, 24 секунди.

Жінки:

І місце – Софія Прийма (Львів). Результат - 1 година, 18 хвилин, 30 секунд.

ІІ місце – Інна Рижих (Дніпро). Результат - 1 година, 19 хвилин, 16 секунд.

ІІІ місце – Лілія Барановська (Київ). Результат - 1 година, 20 хвилин, 46 секунд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від Сомина до Смідина всього 15 км, то де там взялося 26
Відповісти
Траса пролягала кругом озера, змагання супер. Молодці організатори, молодці учасники. Але проводити майбуть , на мою думку, потрібно серед любителів і по вікових групах!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні