Майже 200 волинян цього року виїхали за кордон на постійне проживання

3
2
Майже 200 волинян цього року виїхали за кордон на постійне проживання
За 2017 рік на з Волині на постійне проживання за кордон виїхали 193 особи.

Українці масово емігрують за кордон. Про це говорили 25 серпня у прямому ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", пише "Конкурент".

Представник управління державної міграційної служби України У Волинській області Наталія Левчук розповіла, що лише за 2017 рік, який ще триває, за кордон на постійне місце проживання виїхали 193 особи.

"За 2017 рік на постійне місце проживання за кордон виїхали з Волинської області 193 особи і повернулися на постійне проживання в Україну з-за кордону 63 особи. По іноземцях, то на території Волинської області на сьогодні тимчасово проживають 371 особа і постійно проживає 2 979 осіб", – зазначила чиновниця.

Втім депутат Волинської облради Анатолій Вітів сказав, що ці цифри не відповідають дійсності. Адже насправді вони є значно більшими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, а які перспективи тут в молоді?? Зп 3000??? Оренда квартир 3500 + комунальні??? Якби не мала дитина я б теж поїхала...
Відповісти
"За 2017 рік на з Волині на постійне" перевіряє правопис неграмотний працівник
Відповісти
І Правильно роблять ,бо в злодійсько -корумпованій краіні ніякоі перспективи нема .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні