У Дніпрі подружжя вистрибнуло з вікон суду, щоб не сидіти у в’язниці

0
2
У Дніпрі подружжя вистрибнуло з вікон суду, щоб не сидіти у в’язниці
24 серпня, чоловік і жінка вистрибнули з вікон третього поверху Шевченківського (Бабушкінського) районного суду Дніпра.

Це сталося під час судового засідання, на якому подружжю обирали запобіжний захід, - пише УНІАН із поисланням на Інформатор.

Про це розповів адвокат підсудних Валерій Довженко.

Юрист стверджує, що подружжя фактично довели до самогубства співробітники правоохоронних органів. Подружжю інкримінують шахрайство: за даними слідства, вони працювали в маріупольській фірмі, яка обманом виманювала гроші у клієнтів.

Валерій Довженко пояснив, що у подружжя була дуже непроста психологічна ситуація.

«Вони дуже любили один одного і панічно боялися розставання через можливий їх арешт. З червня 2017 року, їх неодноразово допитували як свідків у даній справі і, використовуючи різного роду психологічні маніпуляції, психологічно впливали, щоб змусити їх дати слідству потрібні свідчення. Фактично обмовити себе і низку людей, на яких у слідства не вистачає доказів у справі», - розповів адвокат.

Із заявою про психологічний тиск юрист звернувся в прокуратуру Дніпропетровської області, однак відповіді не послідувало. Зате, за словами Валерія Довженка, посилився тиск.

На засіданні запобіжний захід встигли обрати тільки жінці - її взяли під варту на два місяці. Після цього вона разом з чоловіком вистрибнула з вікна.


Чоловік і дружина залишилися живі, але отримали травми. Чоловік досі в тяжкому стані, на апараті штучної вентиляції легенів. Він випав з вікна третього поверху на «червону» лінію проспекту. Через отримані травми він втратив багато крові. Жінка випала з вікна, яке виходить у двір. Вона «приземлилася» на прибудову, яка знаходиться під вікнами. Жінка отримала травми середньої тяжкості. У неї пошкодження скелета, зокрема - хребта. Після огляду лікарями її направили в міську лікарню №16 для подальшого лікування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні