Познайомилася із вбивцею в інтернеті, - смертельний детектив на Тернопільщині

0
-5
Познайомилася із вбивцею в інтернеті, - смертельний детектив на Тернопільщині
Поліція затримала чоловіка, який на Тернопільщині вбив 38-річну жінку і втопив у ставку, замотавши у футболку 14-кілограмову брилу.

Про це IA ZIK у відділі комунікації ГУ НПУ в області.

«Спілкування жертви і вбивці почалося на сайті знайомств. І хоча обоє проживали на Львівщині, вперше та востаннє їхні шляхи перетнулися на Тернопільщині», – сказано в повідомленні.

Як з’ясувалося, 26-річний львів’янин приїхав до родинного обійстя в Калинівці Зборівського району з 4-річною дитиною, залишивши в лікарні вагітну дружину. Мешканка Сокаля приїхала до нього на побачення близько опівночі в четвер, 17 серпня.

«Вбивця готувався до зустрічі з жінкою, придбав пляшку вина і шоколадку, але до хати її запрошувати не став через дитину. На березі ставка вони розпили алкоголь, покупалися, а далі жінка затіяла суперечку, бо чоловік категорично відмовився вести її до будинку», – розповів начальник управління карного розшуку ГУ НПУ в Тернопільській області Анатолій Гуска.

За словами вбивці, він вдарив жінку кулаком в обличчя, а коли вона пригрозила зверненням в поліцію, почав душити руками, рот жертви закрив клейкою стрічкою, яку знайшов неподалік. Також чоловік розповів, що коли жінка перестала дихати, скинув тіло воду, однак воно одразу спливло. Тоді він підняв з води 14-кілограмовий камінь й замотав у футболку жертви. Після цього тіло скинув з дамби у ставок й пішов до дитини спати.

До Львова вбивця виїхав у неділю, коли тіло знайшли і на місце події приїхали поліцейські.

Правоохоронці затримали чоловіка, який вже не вперше притягувався до кримінальної відповідальності, 22 серпня.

Наразі йому вже оголосили підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та взяли під варту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні