Через дощ у Луцьку - проблеми з маршрутками

3
-3
Через дощ у Луцьку - проблеми з маршрутками
У Луцьку через дощ виникли проблеми з маршрутками.

Так, люди скаржаться, що існують проблеми з доїздом на роботу.

Зокрема розповіли, що містом не їздить маршрутне таксі №17. Лучани по півгодини, а то й більше чекали, але маршрутка так і не приїхала.

Як повідомив перевізник у коментарі "Волинь24", проблеми з транспортом виникли через погані погодні умови.

Тому з шести маршруток №17, курсує містом тільки чотири. Інші ж стоять на лінії. Саме тому лучанам довго доводиться чекати.

Кажуть, що причиною поломки стали постійно увімкнені щітки склоочисника. Так, через безперервну роботу не витримує електрика.

Окрім того, за словами лучан, існують проблеми й з іншими маршрутами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може вже час тих маршрутників за щось брати? Ціну підняли і таке виробляють? По 3 грн. проблем через дощ не було! То взагалі нікчемна відмазка для дитини, те що вони говорять!!!
Відповісти
Вся проблема що власники маршруток на ремонти кошти виділяти нехочуть а водії часу їх ремонтувати немають вже зламкі такі їздять що страшно і заходити а за рульом їздять камікадзе з виглядом професіонала і вихованості нуль,є безумовно і хороші автобуси і нормальні водії але їх дуже мало на фоні міста,доречі вже і Луцьк експрес дожився що через біржу водіїв неможуть знайти а все жадність за такі гроші скоро самі за рульом будуть їздити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні