На Тернопільщині дитина померла від укусу бджоли

0
2
На Тернопільщині дитина померла від укусу бджоли
У Шумському районі Тернопільської області біда сталася із 7-річним хлопчиком. Він грався на вулиці, де його, найімовірніше, вкусила бджола.

Про це дитина встигла розповісти бабусі, прибігши у паніці додому, - пише Галас.

За словами пенсіонерки, на руках якої малюк й помер, у нього набрякли руки та обличчя. Попередня причина смерті – гостра алергічна реакція на укус бджоли.

Цей рік вражає кількість дитячих смертей внаслідок нещасних випадків. Звісно, від трагедії не застрахований ніхто, але часто біда спіткає малюків, які залишилися без належного нагляду дорослих. Відтак правоохоронці закликають батьків не легковажити безпекою дітей, не залишати їх одних, особливо в місцях, які потенційно можуть нести загрозу. Відволікшись на хвилину, потім можна все життя шкодувати про це!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні