--> Працівників луцького басейну не пустили до радника мера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівників луцького басейну не пустили до радника мера

13
-8
Працівників луцького басейну не пустили до радника мера
Колектив луцького центрального басейну хотів поговорити з радником міського голови Ігорем Поліщуком про призначення директора спортивному закладу, однак на прийом працівників не пустили.

Це сталось у суботу, 19 серпня.

Працівники Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання на чолі з заступником директора з навчально-тренувальної роботи Оленою Дорофєєвою прийшли до міської ради, аби побачитись з радником міського голови Ігорем Поліщуком.

Нагадаємо, в кінці червня цього року закінчився контракт із Віктором Самчуком, який 11 років очолював басейн. Тепер на цю посаду оголосили конкурс, а виконувачем обов’язків директора призначили заступника Олену Дорофєєву. Саме її кандидатуру підтримує трудовий колектив установи.

Натомість, за словами жінки, у міській раді – своє бачення щодо кадрових питань. Вона підозрює, що нова міська влада хоче призначити директором «свою людину».

«Спочатку вони хотіли призначити на цю посаду депутата Аркадія Соломатіна (Соломатін та заступник міського голови Костянтин Петрочук – члени однієї фракції, - ред.). Але коли ми сказали, що будемо оскаржувати таке рішення, бо Соломатін не має профільної освіти, а цього вимагає закон, вони зробили «ставку» на іншого кандидата – Олександра Сологуба», - розповідає Олена Дорофєєва.

«Тих, що просить колектив, вони призначати категорично не хочуть. Вони хочуть свою людину. А Олександр Сологуб тренує сина Костянтина Петрочука. Не дивно, що він його підтримує. Він хороший, як тренер, але не як керівник. Якщо прийде на цю посаду не фахівець, до того ж людина, яка виконуватиме чиїсь вказівки, до чого ми прийдемо?», - наголошує вона.

Зі слів заступника директора басейну, Олександра Сологуба навіть хочуть достроково відкликати з відпустки, щоб якомога швидше призначити директором, хоча передбачених для цього законом підстав немає.

«Чому вони навіть не хочуть дочекатись 1 вересня, куди спішать?», - дивується жінка.

Раніше батьківський колектив написав звернення до міської влади з проханням призначити директором Олену Дорофєєву, а працівники – з проханням призначити публічні слухання, на яких можна було б почути позицію кожного з кандидатів на посаду директора. Однак, поки відповіді від чиновників ніхто не отримав.

Просити провести громадські слухання працівники басейну прийшли до радника міського голови Ігоря Поліщука, однак потрапити на прийом їм не вдалось. Спершу охоронець мерії сказав, що посадовець на нараді і потрібно зачекати, а згодом вийшов заммера Костянтин Петрочук і запевнив, що Ігоря Поліщука немає на місці.

Він запросив представників колективу на прийом у понеділок, 21 серпня.
Колективне звернення щодо рішення зі зборів трудового колективу
Колективне звернення щодо рішення зі зборів трудового колективу
Колективне звернення батьків до серкератя Луцької міської ради Григорія Пустовіта
Колективне звернення батьків до серкератя Луцької міської ради Григорія Пустовіта
Колективне звернення працівників до серкератя Луцької міської ради Григорія Пустовіта
Колективне звернення працівників до серкератя Луцької міської ради Григорія Пустовіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Того Соломатіна взагалі гнати треба!!!! Хай йде торгувати до матері в "АВС" на Вишкові)))
Відповісти
Не може міськрада спокійно працювати - то ринки ім заважають , то басейн...
Відповісти
Ви праві. Поганому танцюристу завжди щось заважає.
Відповісти
Це що в Луцьку є тепер Рєшала Ігор який усе вирішує?
Відповісти
всі мають ходити в басейн палиці біля стадіону
Відповісти
Всі пам"ятають слова Поліщука при призначенні Петрочука на посаду заступника? У Петрочука син займається плаванням, тому він підходить на цю посаду. Ото видав! Нічого не вийде, у них все задумано згідно своїх уяв про самоврядування.
Відповісти
У Луцьку немає зараз до кого ходити, звернутись - у місті немає влади!!!
Відповісти
Чому до Поліщука? Невже радник більше вирішує ніж в.о.мера?))))
Відповісти
Тут інша система. Тут вплив Палиці. В даному випадку радник може вирішити більше. Хоча, в принципі, ця людина нічого не вирішує. В кріслі сидить порожній пакет з-під кефіру.
Відповісти
А навіщо пускати плебеїв до патриція? Поліщук давно знає, що він - постать, що навколо нього крутиться увесь світ. Принаймні - у Луцьку. Не дай, Боженько, прищавого хама на якусь вищу посаду! Бідні будуть ті люди, які чимось будуть залежати від цього хомяка-червяка.
Відповісти
Мій син тренується у цьому басейні. Гарний колектив , підхід до кожної дитини. Ніяк не збагну, чому у нас в Луцьку все робиться всупереч прохань та звернень громади,ігноруючи листи та людей, які відстоюють свою думку.
Відповісти
пусті розмови! зроблять як треба їм, зроблять як хочуть! в нас демократія!
Відповісти
Всім доброго дня, судячі з фотографій,цим професійним спортивним закладом яким називається школа олімпійського резерва, мають керувати також прибиральниці і техпрацівникі ???, Просто супер
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні