Студенти обваленого волинського коледжу вийдуть на навчання вчасно

1
-10
Студенти обваленого волинського коледжу вийдуть на навчання вчасно
Незважаючи на обвал стіни у коледжі навчання розпочнеться вчасно, заняття будуть проводити у гуртожитку.

Про це розповів ректор Луцького національного університету Петро Савчук, - повідомляє "Нове життя".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Любешові обвалилася частина однієї зі стін чотириповерхового навчального приміщення Любешівського технічного коледжу ЛНТУ.

Упродовж тижня на території навчального закладу працювали експерти, які вивчали масштабність аварії, її наслідки, з’ясовували причини обвалу стіни та чи є загроза подальшої руйнації будівлі.

Про те, коли розпочнеться навчання у коледжі розповів ректор Луцького національного університету Петро Савчук, який прибув до Любешова з експертною комісією.

"На сьогоднішній день ми проаналізували ситуацію і зробили висновок, що навчальний процес не зірветься та розпочнеться вчасно, тобто першого вересня.

Основний елемент навчання проходитиме у гуртожитку. Адже там є пристосовані для цього приміщення, які я вже оглянув. Також навчальний процес, напевно, відбуватиметься у дві зміни", - прокоментував Петро Савчук.

Крім того, він повідомив, що наразі проводиться розслідування для притягнення до відповідальності винних.

Петро Савчук водночас повідомив, що луцька будівельна компанія попередньо надала висновок про те, що аварійне приміщення коледжу підлягає відновленню, а не зносу.

Наразі ж місце обвалу залишається небезпечною зоною, а до тієї частини приміщення коледжу, де трапилася аварія, вхід перекритий.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хахаха а якшо в іншому зданії стіна обвалиться?? це вапщє буде епік. придурки, ремонт дєлайте!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні