--> На Волині «відчитали» та вручили повістки трьом сільським головам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «відчитали» та вручили повістки трьом сільським головам

11
3
На Волині «відчитали» та вручили повістки трьом сільським головам
На Волині троє сільських голів отримали повістки.

Про це повідомили у п'ятницю, 18-го серпня, під час засідання ради оборони області, - повідомляє Відділ Інформаційної політики Волинської ОДА.

Військовий комісар обласного військомату Роман Кулик особисто вручив повістки на навчальні збори трьом сільським головам Старовижівського району.

Під час проведення весняного призову на військову службу голови сіл Стара Гута, Дубечне та Соловії відмовилися проводити оповіщення у рамках призовної кампанії.

За їх словами, була проведена активна інформаційна робота, але жоден військовозобов’язаний із цих сільських рад не з’явився.

Як пояснив Старогутівський сільський голова Василь Вавринюк, місцеві жителі призовного віку або виїхали на заробітки за кордон, або просто переховуються.

"Своє завдання, як представників органів місцевого самоврядування, ви не виконали, тому, прошу внести в протокол, зараз я вручу повістки вам особисто на навчальні збори", – зазначив Роман Кулик.

Окрім того, сільським головам Старовижівського району передали повістки для всіх місцевих жителів, які є військовозобов’язані.

"В країні йде війна і свої функції органи місцевого самоврядування повинні виконувати. Не виконання зобов’язань відповідно до закону тягне за собою кримінальну відповідальності. Надалі хочу знати, як ці голови проведуть оповіщення. Не треба думати, що хтось влаштував шоу чи хтось грається. Військові комісари, звертаюся до вас, нагадайте ще раз сільським головам їхні обов’язки, – наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

У той же час, обласний військовий комісар повідомив, що більше двох тисяч чоловік не з’явилося на навчальні збори резервістів, 90 з яких вже притягнено до відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В СЕЛАХ І ТАК ЛИШИЛОСЯ КІЛЬКА МОЛОДИХ ЛЮДЕЙ І ТИХ ХОЧУТЬ "ЗАГРЕБСТИ". А ХТО ЗЕМЛЮ БУДЕ ОБРОБЛЯТИ І ХЛІБ ЗБИРАТИ??? А СІМЇ ЇХНІ ХТО БУДЕ ГОДУВАТИ???В МІСТІ ЛУЦЬКУ СКІЛЬКИ БЕЗРОБІТНИХ І ДЕРЖАВНІ ДОПОМОГИ ОТРИМУЮТЬІ ГРУПИ РОБЛЯТЬ? ЇХ І БЕРІТЬ.... ЩО НЕ В СИЛІ???
Відповісти
А ВОЮВАТИ ХТО БУДЕ? АРМІЯ ПОРОХОБОТІВ СКІНЧЕННА,....
Відповісти
Панянко, про які сімї ви говорите? пацанам по вісімнадцять років. І, до речі, деяким особам, щоб не спитись не мішає піти на службу
Відповісти
Шановний Василю.... До війська нині беруть у двадцять.... і багато сільських хлопців уже створюють до цього часу сімї.... А якщо не створили до двадцяти, то допомагають обробляти землю батькам.... Але сільські хлопці йдуть служити, бо дійсно вважають це своїм обовязком.... А от міста це ніби й не стосується.... Бари, ресторани, забігайлівки і нічні клуби переповнені щоденно.... От там би не завадило трохи повісток вручити....
Відповісти
Красному гунчику не завадило б і свої обов'язки знати, а то щось в рейтингу на останніх місцях бовтається, але повчати береться.
Відповісти
в Україні проводиться антитерористична операція,а війна йде у Сирії,і шоу дійсно влаштували.
Відповісти
Спочатку виконайте свої обіцянки перед тими, що вже пройшли АТО
Відповісти
Да-да, нехай хлопці хліб обробляють-збирають. Захист України це ж справа американців, грузин, чеченців. А ми не при чому. Наша хата-самі знаєте де. Соромног за таких захисників, які на збори і то діареють йти:(
Відповісти
Держава спочатку виконає свої обовязки перед людьми, які десятки років ігнорувала ( поверне реальні кошти за проведену прихватизацію державного майна та інш..) а тоді про обовязки буде розказувати..
Відповісти
Волинь і так перша в рейтингу по загиблих в цій грязній війні, а не АТО, може вистачить наших хлопців в трунах повертати з АТО, яка на мою думку дуже затягнулась. Це вигідна нашій владі "операція".......
Відповісти
Мова не ведеться про участь в АТО. Збори прроводяться на противагу навчанням армії рф в Белорусії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні