Волинські бійці відвідали замок Любарта у рамках проекту «Мистецька терапія» *

1
-3
Волинські бійці відвідали замок Любарта у рамках проекту «Мистецька терапія» *
В рамках благодійного проекту «Мистецька терапія», який проводить благодійний фонд «Рідна Волинь» за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, волинські бійці, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, відвідали Луцький замок Любарта.

Екскурсія цим історичним музейним комплексом видалась для багатьох солдатів справжнім відкриттям історії древнього Лучеська та минулого Волинського краю.



Воїни уважно слухали екскурсовода Анастасію Марків, яка розповідала цікаві факти, пов’язані з історією замку Любарта, побували на сторожовому майданчику В'їзної вежі, у підземеллі древньої церкви І. Богослова (ХІІ ст.).

По завершенню екскурсії голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов організував для поранених бійців солодкий стіл у ресторані «Корона Вітовта», де у невимушеній атмосфері усі поспілкувалися на різноманітні теми сьогодення, зокрема було оперативно вирішено питання допомоги двом бійцям у проходженні магнітно - резонансної томографії в одній із лікарень міста.

Поранені солдати були задоволені духовною лікувальною терапією, яка постійно проводиться за посередництвом благодійного проекту «Мистецька терапія». Позитивні емоції благотворно впливають на покращення психологічного стану бійців. Вони висловили вдячність усім організаторам за надану можливість дізнатися для себе багато цікавого з минулого та сьогодення Луцька і Волині та на декілька годин зануритись у світ прекрасного.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тримайтеся! Вам потрібно відпочивати від того жаху....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні