--> Іноземці замітали скансен в Рокинях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Іноземці замітали скансен в Рокинях

0
9
Іноземці замітали скансен в Рокинях
Волонтери з Японії, Туреччини, Польщі, Німеччини, Сербії та Франції прибирали та відновлювали старовинний музей у Рокинях.

Так, там вони провели 12 днів у рамках міжнародного табору, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НСТУ.

Молоді люди з цих країн вивчали українську культуру в Музеї історії сільського господарства Волині – скансені, що в Рокинях.

"Нова призьба, відновлений дах, відремонтовані інформаційні щити, відновлена електроенергія, повністю прибрана територія дендропарку – це лише невеличкий перелік того, що під час перебування у таборі «Старовинна Волинь – перехрестя культур» зробили своїми зусиллями волонтери", - йдеться в сюжеті.

«Я впевнена, що зможу використати набуті знання в Україні – у себе вдома. Тут я навчилася краще співпрацювати з людьми у колективі. Трішки вивчила вашу культуру і це мене мотивувало далі подорожувати та обмінюватися досвідом. Можливо, я колись повернуся і в Україну, щоб вивчити вже інші регіони вашої країни», – розповіла волонтерка з Франції Селін.

Про те, як відновили музей волонтери, та які враження залишились у них після міжнародного табору, детальніше дивіться у сюжеті.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні