Керівника Волинської митниці затримали і відправили до Києва

1
5
Керівника Волинської митниці затримали і відправили до Києва
Очільника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького після затримання доправили до Києва.

Головного митника області затримали працівники волинської прокуратури за ч.3 ст 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, - повідомляє Перший з посиланням на власні джерела.

Покарання згідно цієї статті - позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Відомо, що кримінальне провадження розпочали після того, як до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що на пропускних пунктах «Ягодин» та «Устилуг» спеціально створюють перешкоди під час перетину кордону.

Нагадаємо, що вранці у четвер, 17 серпня, у Ковелі правоохоронці затримали начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького.

Під час обшуку головного митника області вилучили півтисячі доларів США, стільки ж євро та 8 тисяч гривень. Також правоохоронці провели обшук на робочому місці посадовця.

До слова, Віктор Кривіцький займає посаду начальника Волинської митниці ДФС з кінця 2016 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Контрабандисти анонімку накатали, а ГПУ як діти малі, а то і гірше. Прижали контрабас, от вони і бісяться, а те що стільки грошей перераховано і на Волині дороги будуються, то нікому не цікаво? От пришлють чергового "Шавлака" тоді радійте :) Що за нарід, що за влада???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні