Росіяни вже «знають», за що обстріляли консульство у Луцьку

3
5
Росіяни вже «знають», за що обстріляли консульство у Луцьку
У сюжеті каналу Росія-1, присвяченому “загостренню стосунків України і Польщі” були використані кадри зйомок атакованого невідомими польського консульства в Луцьку.

Відео належить журналістці “Громадського Волинь” Марії Доманській. Сама вона – теж у відео, і говорить про терористичний характер нападу (для цього росіяни використали сюжет Громадського, присвячений нападу).

Сам сюжет - про буцімно зазіхання Польщі на територію України і Литви. Автори сюжету кажуть, що поляки завжди вважали Львів своїм містом. І тепер роблять конкретні дії, аби його повернути.

“Исторические споры граждан Польщи и Украины вне аудитории выглядят так: в польском Жешуве украинские студенты попали в больницу после того, как крикнули на улице «Львів це Україна» В мае польские неонацисты в Кракове избили украинского подростка палками с гвоздями, за то, что он не поляк. В ответ у польского консульства в Луцьке сначала взорвалась петарда, а потом здание обстреляли из гранатомета. Виновных не нашли” - йдеться у повідомленні.


(Сюжет про Україну і Польщу - з 33:27)


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В останніх новинах Аверс-рАшатудей заявили, що Варту порядка нейтралізували якраз перед воєнними навчаннями РФ в Білорусі,коло волинського кордону.
Відповісти
А де ж та правда...?
Відповісти
Все смотрят запрещённое тв в том числе и националистка Доманская :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні