На місці Центрального ринку у Луцьку хочуть облаштувати парковку

5
-1
На місці Центрального ринку у Луцьку хочуть облаштувати парковку
Волинській облспоживспілці можуть відмовити в продовжені оренди договору землі, де розташований Центральний ринок. Натомість там планують облаштувати парковку.

Про це йшлося сьогодні, 16 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, - повідомляють Волинські новини.

Начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала розповів, що земельну ділянку площею 0,59 га планують віддати КП «Автопарксервіс» для облаштування парковки.

Так, проект рішення передбачає відмову Волинській обласній спілці споживчих товариств у поновленні договору оренди землі на вулиці Глушець, 1, площею 0,59 га для обслуговування ринку «Центральний».

Окрім того, проект рішення передбачає зобов’язати Волинську обласну спілку споживчих товариств в місячний термін після прийняття цього рішення звільнити земельну ділянку від металевих конструкцій, повернути земельну ділянку Луцькій міській раді по акту приймання-передачі, зареєструвати припинення права оренди земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.

Підприємців, які були присутні на комісії, обурив цей проект рішення.

Нагадаємо, 16 серпня, біля луцької мерії кілька десятків продавців Центрального ринку зібрались на мітинг. Казали, що їх витісняє теперішня влада.

Даний проект рішення планують розглянути на сесії міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
робочі місця?ні,не чули!
Відповісти
Не на місці Центрального ринку а на місці автостоянки де стоять торгаші. Не треба перекручувати
Відповісти
Не все так просто..
Відповісти
Для чого усе перекручувати ? Хочуть звільнити автостоянку котра поступово перетворилася в базарний шанхай і гадюшник
Відповісти
(Торгаші) пашуть ,виживають ,платять податкі і немалі гроші за місця.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні