Луцьких базарників не «викидатимуть» з ринку

6
9
Луцьких базарників не «викидатимуть» з ринку
Земельна комісія Луцької міськради рекомендувала продовжити оренду землі під Центральним ринком з облспоживспілкою лише на рік.

Про це йшлося у середу, 16 серпня, - повідомляє "ВолиньPost".

Нагадаємо, засіданню передував мітинг під міськрадою. Так, базарники навіть перекрили дорогу на вулиці Богдана Хмельницького.

Як йдеться в проекті рішення, Луцька міська рада два роки тому уклала угоду оренди та очікувала від облспоживспілки низки заходів щодо впорядкування ринку. Однак, кажуть в мерії, цього так і не зробили.

Під час засідання працівники ринку просили та вимагали продовжити договір принаймні на 5 років. Мовляв, якщо продовжать лише на рік, то в базарників не буде мотивації поліпшувати свої робочі місця. Крім того, вони бояться втратити роботу і додають, що в країні складна економічна ситуація і невідомо, чи вдасться їм знайти роботу.

Натомість члени комісії запевняли, що людей лишати наодинці з проблемами не будуть. Також вони кидали в бік облспоживспілки звинувачання, буцімто та нічого не робить, щоб змінити ситуацію на ринку і лише "заробляє гроші".

Зрештою депутати взялися голосувати і 4-ма голосами підтримали пролонгацію оренди на рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову популізм. Цю клоаку потрібно закривати ,а не продовжувати оренду.
Відповісти
лише там є якісні домашні продукти, томутам треба порядок навести.
Відповісти
Шось я не поняв змісту: "Зрештою депутати взялися голосувати і 4-ма голосами підтримали пролонгацію оренди на рік.". То шо в нас 4 голоси це більшість і вони вирішують все? Чи то 4 які прийшли на роботу?
Відповісти
"Земельна" комісія складається із 5 депутатів.
Відповісти
На рік? Правильно, бо протягом року проведуть вибори мера, скуплять лохів по 200 грн, а потім... потім розрив договору...
Відповісти
Про яку мотивацію взагалі мова? Вони навіть поприбирати за собою не можуть, засмітили все,сморід жахливий. Більше ніж впевнена,що якщо оренду їм продовжать на 5 років абсолютно нічого там не зміниться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні