На Волині хлопцю вилами проткнуло спину

0
5
На Волині хлопцю вилами проткнуло спину
У селі Прип'ять юнак упав з возу і наштрикнувся на вила. Пошкоджений спинний мозок, легені, таз.

Нещайни випадок трапився 4 серпня у родині Карпуків, - пише Район.Шацьк.

Батько Юрій Володимирович разом із своїм старшим сином 17-річним Богданом привезли додому солому. Коли батько пішов прив’язувати коня, той зненацька мотнувся. Віз із соломою, на якому знаходився Богдан, струсонувся, і хлопець впав, наштрикнувшись на вила.

Від падіння у 17-річного хлопця пошкоджений хребет із защемленням спинного мозку, пошкоджена легеня, навколочеревна порожнина, тазові розлади, численні синці.

Наразі хлопцеві зробили дві операції: одну на хребті, а іншу – на легені.

Лікарі поки що не дають ніяких прогнозів, але вважають добрим знаком те, що хлопець потрохи починає відчувати ноги. Оглядав Богдана хірург зі Сполучених Штатів і був вражений тим, що вдалося зробити луцьким хірургам.

Батьки хлопця – безробітні. Мама Алла тільки чотири дні, як поїхала до Польщі на заробітки, але змушена була повернутися додому після страшної звістки і тепер знаходиться біля сина в лікарні.

На хлопця чекає тривале лікування – мінімум 70 днів, як прогнозують лікарі. Поки що з організму виводять інфекцію. Можливо, треба буде ще робити операції.

Сільська родина витратила усе, що мала. І тепер звертаються до небайдужих людей, благодійників фінансово допомогти хлопцеві одужати після важких травм.

Номер картки ПриватБанку: 5168 7551 0215 0469 Карпук Юрій, батько
Телефон мами Алли: 097-86-55-675


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні