В Росії вже тиждень, як пропав Путін

5
-2
В Росії вже тиждень, як пропав Путін
Володимир Путін відмовився від публічних заходів на сім днів - останній раз глава держави з'явився на публіці 8 серпня, а наступного разу журналісти зможуть його побачити лише 16 серпня.

Про це повідомляє Дождь з посиланням на джерела та аналіз висвітлення діяльності Путіна в державних ЗМІ.

У прес-службі Кремля не відповіли на питання про те, де знаходиться Путін.

8 серпня президент працював у двох місцях - абхазькій Піцунді, де зустрічався з президентом Раулем Хаджимбой, а також у Сочі, де відвідав турнір з бойового самбо і зустрівся з сім'єю з Іжевська, яка приїхала на відпочинок до моря. У цій поїздці Путіна супроводжували журналісти.

У ніч на 9 серпня журналісти всіх ЗМІ, включаючи інформаційні агентства, полетіли в Москву. Глава держави залишився в Сочі і планував залишатися там ще мінімум на день, каже співрозмовник, знайомий з планами глави держави.

В наступні дні на сайті Кремля регулярно з'являлися повідомлення про зустрічі Путіна, які він проводив з високопоставленими чиновниками. Але всі вони проходили тет-а-тет, журналісти на них не запрошувалися, тому зрозуміти, коли насправді були записані ці заходи, неможливо.

Також у всіх ЗМІ з'являлися лише знімки, які робив особистий фотограф президента.

Як відомо, 7 серпня Кремль опублікував повний запис поїздки Володимира Путіна в Туву, де російський президент показово побував у тайзі, порибалив на каскаді гірських озер, займався підводним полюванням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так він же кожного року десь дівається.
Певно, на підтяжку мордилиця поїхав.
Відповісти
Путін лох наївся блох ліг під лавочку і здох!
Відповісти
Замінюють певно на нового
Відповісти
Мабуть ботокс знову закачував
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні