Лучанам пропонують «знайти себе» та виграти подорож на море від «ПортCity»*

1
2
Лучанам пропонують «знайти себе» та виграти подорож на море від «ПортCity»*
Торгово-розважальний центр «ПортCity» оголошує фотоконкурс. Головний приз – путівка на відпочинок.

З 18 до 27 серпня у торгово-розважальному центрі «ПортCity» працюватиме фотограф, тому не соромтесь посміхатися у камеру. Щодня світлини з порядковим номерами будуть з’являтися на сторінці ТРЦ у «Фейсбуці». Усі, хто знайде себе на фото повинні поставити «вподобайки» та зробити репост.

31 серпня з 18:00 до 19:30 на першому поверсі торгово-розважального центру методом жеребкування серед тих хто вподобав та поширив свою світлину буде обраний переможець конкурсу «Знайди себе». Присутність – обов’язкова.

Посміхайтесь, шукайте себе, поширюйте та вирушайте на море!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені здається ви вже трохи захопилися всякими акціями та розвагами. Особисто я коли йду в магазин, то з метою щось купити, а не потрапити в об'єктив якогось фотографа. Добре, що написали про цю акцію, в цей час не піду у цей торгово-розважальному центр.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні