--> На членів Луцького виборчкому заявили у поліцію, бо вони не ходять на роботу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На членів Луцького виборчкому заявили у поліцію, бо вони не ходять на роботу

2
-2
На членів Луцького виборчкому заявили у поліцію, бо вони не ходять на роботу
На представників «Опозиційного блоку», «Батьківщини», «УКРОПу» та «Народного Фронту», які входять до складу Луцькій міської виборчої комісії написали заяву у поліцію за ігнорування роботи.

За словами голови Луцької міської виборчої комісії Леоніда Будцева, у комісії склалася нездорова ситуація. Люди просто не ходять на засідання і комісія не може розпочати роботу у вигляді засідання, - пише ВолиньPost.

«Для того щоб залучити цих людей до роботи я їм телефонував, надсилав смс і направив листи, в яких нагадували про ті статті Закону, які вони повинні виконувати», - зауважив Будцев.

Також він заявив, що звернувся в міській відділ поліції про вчинення кримінального правопорушення. У заяві йдеться про те, що відповідно до статті 28 Закону України «Про місцеві вибори» всі члени виборчої комісії, беручи на себе повноваження члена виборчої комісії приймають присягу, в якій зазначають про дотримання законодавства та чесне і сумлінне виконання обов’язків.

На жаль, члени комісії не ходять на засідання та ігнорують роботу територіальної виборчої комісії.

Найбільше мають пропусків члени комісії від «Опозиційного блоку», «Батьківщини», «УКРОПу» та «Народного Фронту». Так, за словами голови комісії, представники цих партій в комісії кожного разу мають різні причини відсутності, або взагалі не беруть слухавку.

«В своїй заяві я просив розпочати розслідування та по закінченню – направити матеріали до суду», - додав Будцев.

Заяву від Будцева прийняли і зареєстрували в Єдиному журналі обліку заяв та проводять перевірку.

Нагадаємо, у Луцьку відбувається процедура відкликання п’яти депутатів. Йдеться про обраних від БПП «Солідарність» Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука, колишніх членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Булу, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Лучани зібрали більше трьох тисяч підписів за відкликання цих обранців громади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця теж на роботу не ходить! Хто голову облради в останній раз на роботі бачив і коли? :))) Зроби це хтось інший - галасу б вже було... а тут тиша! Активісти ви куди поховались? :)
Відповісти
Укроп з Опозиційеим блоком в одній упряжці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні