На Волині закрили одинадцять шкіл

0
1
На Волині закрили одинадцять шкіл
Упродовж 2016 року на Волині реорганізували 64 загальноосвітні школи.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 14 серпня.

За словами заступника голови ОДА Світлани Мишковець, у 2016 році закрили десять ЗОШ I-го ступеня, призупинили діяльність 26-ти ЗОШ I-го ступеня та чотирьох ЗОШ I-II ступенів. Також понизили ступінь п’яти шкіл.

У поточному році на Волині припинили діяльність однієї ЗОШ I-го ступеня і також понизили ступінь п’яти шкіл.

«Закриють і два малочисельні професійно-технічні заклади освіти за рахунок приєднання до територіально наближених, що дозволить створити центри професійно-технічної освіти», – повідомила Світлана Мишковець.

«Я прошу управління освіти наочно показати освітянам, громадськості приклад того, де була закрита чи реформована школа, як проводиться навчальний процес в нових школах, як організовано транспортування учнів, працевлаштування вчителів і що з тими об’єктами, які залишилися, як ними розпорядилися, що планується на їх базі. Щоб ми показали, як проводиться реорганізація освіти в області», – сказав голова ОДА Володимир Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні