На Волині двоє людей заразилися гепатитом B

3
2
На Волині двоє людей заразилися гепатитом B
У Рожищенському районі зареєстровано по одному випадку хронічного та гострого гепатиту В, який передається через кров або ж статевим шляхом.

Про це розповів Микола Демидюк, завідувач Рожищенського відділу державної установи «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», - пише "Район.Рожище".

«Це дуже небезпечна хвороба, яка важко лікується. Особливо це стосується жінок, які користуються послугами манікюрних кабінетів. Заразитися на гепатит В можна через нестерильні інструменти.
Наразі ми не володіємо інформацією, наскільки якісно там проводиться знезараження та стерилізація спеціальних інструментів.

Тепер ми не маємо повноважень перевіряти такі кабінети, тож відвідуючи такий заклад, вимагайте щоб інструменти при вас обробили та простерилізували, задля вашого ж здоров’я», - наголосив Микола Тихонович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кожен поважаючий себе майстер, буде на совість обробляти інструмент!!!!!!!
А чому виключають варіант "статевого шляху"?! На мою думку розпусти зараз більше......
Відповісти
Цілком підтримую. Поважаючий себе майстер не візьме непростерилізований інструмент в роботу. А статевим шляхом... всяке може бути... але в будь якому випадку бережіть себе...
Відповісти
Люди ж хочуть все по 2 рубля , а виглядати як в інстаграмі на всі 400. Тому якщо хочемо якість тоді платимо. Стерилізація, обробка також коштує грошей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні