«Пільговиків не брати»: водій автобуса відмовився везти атовців за пільговими квитками

6
1
«Пільговиків не брати»: водій автобуса відмовився везти атовців за пільговими квитками
Водій автобуса "Тернопіль-Колиндяни рейс Тернопіль-Михайлівка" відмовив у перевезенні кількох бійців АТО за пільговими квитками, мовляв, така воля перевізника.

Прикрий інцидент трапився з учасником бойових дій, колишнім військовослужбовцем 51-ї ОМБр, Артемом Комісарчуком. Нагадаю, хлопець більше року перебував у полоні разом із підполковником Фураєвим. Їх останніми з усіх полонених бригади визволили у вересні 2015 року, пише журналістка Жанна Білоцька на своїйс торінці у Фейсбуці.

За її словами, повертаючись із заробіток разом із п'ятьма товаришам атовцями, у Тернополі вони взяли пільгові квитки на автобус маршрутом "Тернопіль-Колиндяни рейс Тернопіль-Михайлівка". Однак водій відмовися їх везти, мовляв, така воля перевізника: пільговиків не брати.

Хлопці звернулись до адміністрації автовокзалу за поясненнями і підтримкою, але там, за словами Артема, стали на бік перевізника.

Коли ж атовці почали доказувати, що є закон, згідно якого вони мають право на пільговий переїзд, наштовхнулись на хамство.

Зрозумівши, що по-хорошому не вийде, сіли в автобус і відмовились платити повну вартість квитка.

"Дякую, тобі ненько Україно за "нове житя". Напевно за нього ми воювали". А насправді дуже боляче було сьогодні оце все вислухати і пережити. Таке враження, ніби об нас ноги витерли. І це за те, що хотіли скористатись своїм законним правом на перевезення", - процитувала слова Артема Комісарчука журналістка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напхати йому в одне місце кілограм мідяків
Відповісти
Звертаюсь до Волинь 24 скільки можна писати про такі інциденти зробіть статтю і поясніть АТОШНИКАМ і пільговикам як з юридичної точки зору діяти , щоб наказати таких перевізників. Чи у власника Волинь 24 є свої маршрутки?
Відповісти
В статі пише що не автостанція керує, а перевізник як водію поводитись з пільговиками притензії треба виставляти перевізнику в письмовому вигляді тим більше що вас було 5 чоловік .ПЯТЬ СВІДКІВ і дублювати в віділ справ споживача і ліцензійний віділ. Автостанції пофіг вона квитки видала правильно !!! А перевізник і тільки перевізник з вас знущається . Водій виконує волю роботодавця коли люди це зрозуміють?
Відповісти
Складно. Фото автобуса (номер, маршрут), Фото з автобуса хто є перевізник з номером тлф. Розповсюдження інфо і скарги: перевізнику, транспортний відділ ода, можно додати громадські організації. І буде порядок.
Відповісти
У перевізника забрати ліцензію
Відповісти
Таких перевізників та "премудрих водіїв" на фронт,нехай потовче свій зад в окопах під страхом свистіння ворожих снарядів, щоб знав як шанувати захисників неньки України!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні