«Тиводар зізнався, що «Варта порядку» - кишенькова армія УКРОПУ?» - Володимир Пащенко

1
9
«Тиводар зізнався, що «Варта порядку» - кишенькова армія УКРОПУ?» - Володимир Пащенко
Очільник громадського формування «Варта порядку» Олександр Тиводар заявив, що своє затримання вважає політичним замовленням. Доказом цього Тиводар вважає той факт, що під час затримання на людній вулиці посеред білого дня його знімав на телефон «власник видання Волинь24» Володимир Пащенко.

«Це однозначно політичне замовлення, бо коли мене затримували через дорогу стояв власник видання «Волинь24» і знімав це все на телефон. Це збіг обставин?» - цитує Тиводара сайт «Волинські новини» (див. ілюстрацію внизу).

Сам Володимир Пащенко у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» заявив, що справді бачив момент затримання Тиводара. Адже саме в той момент їхав на автомобілі проспектом Перемоги. Зупинився, вийшов з машини, зняв кілька секунд на телефон.

«Можливо Олександр Тиводар погано пам’ятає момент свого затримання, то нагадаю йому: це сталося не в другій годині ночі, як підпал мого Patio di Fiori. А посеред білого дня на одному з найбільш людних проспектів міста. До того ж цей проспект є шляхом, яким я щодня їжджу на роботу і додому. Теж, певно, «дивний збіг обставин», чи як?» - розповів Пащенко.

«Та й зрештою, знімав на телефон не тільки я – очевидців там було багато» - додав Пащенко.

«Втім, цікаво інше. Тиводар каже: «політичне замовлення». Чому ПОЛІТИЧНЕ?! Хіба «Варта порядку» є політичною організацією? Хіба сам затриманий – політик?» - дивується Володимир Пащенко.

«Насправді скидається на те, що Олександр Тиводар таки нарешті визнав: «Варта порядку» - це фактично силовий блок політичної партії УКРОП. Вона тільки прикривається статусом громадського формування, а насправді виконує роль кишенькової армії» - додає Володимир Пащенко.

*. *. *

Нагадаємо, 8 серпня СБУ затримало керівника "Варти порядку" Олександра Тиводара, а також обшукали його домівку та офіс.

В офісіправоохоронці знайшли контрабандні "жучки" для прослуховування, флешки з фотографіями, зброю, гранати та протитанкові міни.

Прокуратура ж звинувачує "вартівців" у незаконному стеженні за людьми, у тому числі за публічними особами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зазвичай люди на роботу їдуть на восьму або дев'яту годину... Хочеться ото обливати один одного брудом, з цієї статті мені як посторонній людині зрозуміло, що це помста за підпал ресторану.. Отак от якось
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні