Турецькі державні інституції підтримали Надію Савченко у її прагненні звільнити всіх українських політв’язнів*

0
-1
Турецькі державні інституції підтримали Надію Савченко у її прагненні звільнити всіх українських політв’язнів*
Народний депутат України Надія Савченко використовує всі можливі засоби, аби звільнити українських політв’язнів, які перебувають на території окупованого Криму, окремих територій Донецької, Луганської областей та на території країни – агресора – Російської Федерації.

Нещодавно вона звернулася до послів країн, де сповідують іслам, з проханням застосувати всі можливі інструменти дипломатії та наявні засоби для звільнення українських політв’язнів.

Серед них – кримських татар, народу, територія Батьківщини якого зараз повністю окупована, а найкращі її представники – ув’язнені, зазнають переслідування за свою громадянську позицію та непокору агресору.

Посли нечасто реагують на такі звернення. Але цього разу на лист українського політика відгукнувся Надзвичайний і Повноважний посол Турецької Республіки в Україні Йонет Дж. Тезель.

У його листі-відповіді до Надії Савченко йдеться:

«Ми передали вашого листа до Анкари з тим, щоб довести до відома відповідних державних органів».

«Наша країна, яка має особливий зв’язок з кримськими татарами, виносить на порядок денний питання стану ув’язнених у Криму кримських татар та труднощів, з якими стикаються мешканці півострова, в тому числі кримські татари, на міжнародних платформах та в російських державних органах», – зазначає Йонет Дж. Тезель.

Боротьба за звільнення українських людей триває.

Ігор РИЦКО, Голова Волинського осередку політичної партії "Громадсько-політична платформа Надії Савченко"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні