ТОП-5 причин купити однокімнатну квартиру в ЖК «Супернова»*

0
-1
ТОП-5 причин купити однокімнатну квартиру в ЖК «Супернова»*
Ви вважаєте, що однокімнатна квартира – це невигідна і неперспективна інвестиція та гроші викинуті на вітер? Тоді цей текст для вас!

За 5 хвилин ми переконаємо вас, що однокімнатна квартира в ЖК «Супернова» від будівельної компанії «Інвестор» – якщо й не ідеальне, то майже ідеальне вкладення грошей. І обійдеться це вам лише в 16 тисяч доларів, - пише Перший.

***************

Отож, перша причина – економність.

Зима 2016/2017 шокувала українців величезними платіжками за опалювання. Хтось виробляв субсидії, хтось економив на всьому, хтось витрачав всі гроші на оплату комунальних.

В однокімнатній квартирі у «Суперновій» вам не доведеться морочити голову цією проблемою. На обігрів 38 квадратів (а саме такою є площа квартири) потрібно не так і багато енергії. Крім того потрібно враховувати, що «Супернову» зводять за сучасними стандартами, зокрема й в частині енергозбереження.

Важливе й те, що в новобудові облаштоване автономне опалення, що забезпечує максимально комфортні умови в холодну пору року. Адже господарі помешкання самі контролюватимуть рівень нагрівання радіаторів та тривалість роботи опалювального котла – тобто, свої ж витрати.



Друга причина – оренда.

Щороку в Луцьк наприкінці літа з'їжджаються тисячі студентів, яким потрібне житло. З гуртожитками у навчальних закладів сутужно, тому оренда квартири – це один з небагатьох виходів з проблеми.

Вам залишається лише опублікувати в інтернеті або друкованих ЗМІ оголошення і підібрати студента-студентів, які не будуть викликати сумнівів.



Третя причина – продаж.

Як ви думаєте, помешкання якої площі легше продати - 38 чи 76 квадратів? Звичайно 38.

У цьому випадку можна обійтися й без допомоги ріелторів. Достатньо повідомити цю інформацію через медіа людям, які шукають нове житло. Та й статистика буде на боці продавця. Наприклад, у першому півріччі 2016 року 70% проданих в Україні квартир були саме однокімнатними.



Четверта причина – економія часу.

Чи доводилося вам підтримувати порядок у будинку? Якщо так, то ви розумієте і без наших підказок, що ви зекономите купу часу, придбавши однокімнатну квартиру.

На вологе прибирання на 38-ми квадратах ви витратите не більше години. Та й якщо візьметеся робити ремонт – глобальний чи косметичний – то часу і коштів піде в рази менше.



П'ята причина і найголовніше – ЖК «Супернова».

Ви купуєте житло в одному з найкращих житлових комплексів міста Луцьк. Про всі його переваги можна говорити годинами, ми ж скажемо лише за одну: надзвичайно вдале розташування.

«Супернова» розташована в районі вулиць Львівської та Потебні. Поруч – ботанічний сад та мальовничі береги Стиру, а до центру міста – менше двох кілометрів. Тут Ви зможете насолоджуватися усіма радощами заміського життя: чисте повітря, мальовничі ландшафти і сучасний будинок з комфортними та світлими квартирами.



ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЖК СУПЕРНОВА

Щоб дізнатися більше інформації, телефонуйте: 095 030 20 10, 096 030 20 10. Або завітайте до офісу продажів: Луцьк, Цегельна, 28.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні