--> Проект «Стіна» - викидання грошей, а сама вона схожа на решітку для барбекю, - Савченко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Проект «Стіна» - викидання грошей, а сама вона схожа на решітку для барбекю, - Савченко

2
2
Проект «Стіна» - викидання грошей, а сама вона схожа на решітку для барбекю, - Савченко
Коментуючи уповільнення будівництва проекту "Стіна" на кордоні з РФ, нардеп Надія Савченко закликала вчитися "більш сучасних методів" оборони від ворога й запропонувала свій варіант захисту.

Про це вона заявила в ефірі програми "Суб'єктивні підсумки дня" на телеканалі NewsOne, - пише УНІАН.

"Давайте вже знаходити методи не таких стін, які неефективні, тим більше такої легкої, зробленої із прутів стіни, якою ми бачимо "Стіну" Яценюка... Давайте вже йти у світ нових технологій і винаходити нові стіни", - запропонувала депутат.

Вона вважає, що найкращим рішенням стала б стіна електричного поля.

"Давайте згадаємо Теслу, давайте згадаємо, що земля є електропровідником, що можна поставити два штирі на метрі землі й через них проводити електрику. Давайте вже до таких стін доходити, давайте вже воювати космічними ракетами, не знаю, космічними кораблями", - заявила вона.

Савченко також порівняла "Стіну" з решіткою для смаження барбекю, шашлика, курячих крилець, яку можна купити у супермаркеті.



Як повідомляв УНІАН, затриманих у рамках розслідування кримінального провадження за фактом розтрати держкоштів, виділених на реалізацію проекту "Стіна", підозрюють у розкраданні 16 млн 688 тис. грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неможливо не погодитися.
Відповісти
працівникам митниці- лазерні мечі, замість пропускних пунктів- пункти телепортації
а савченко костюм дарта вейдера
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні