«Росіяни вважають себе браттями, які можуть на все зазіхати» - Олег Скрипка на «Бандерштат-2017»

4
5
«Росіяни вважають себе браттями, які можуть на все зазіхати» - Олег Скрипка на «Бандерштат-2017»
Гутірки фестивалю українського духу «Бандерштат-2017» - можливість вільно поспілкуватись із чималою кількістю відомих, а головне цікавих людей.

Серед них - фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка.

У музиканта запитували все: про фестивалі, Луцьк, культуру, владу, і про його російських «друзів».

«Колись між нами то було привіт пака. Колись ми їздили до них, так. А зараз... Я не можу спілкуватись з людьми, з якими мені в принципі немає про що нормально поговорити», - розповідає Олег Скрипка.

За словами чоловіка, для росіян принципове питання, що ми - браття.

«І вони думають, що раз ми браття, то вони можуть зазіхати на нашу територію і на все наше. Вони не визнають нашу самостійність, відокремленість, існування. Для них це - нонсенс і абсурд. Толерантності у відносинах і бути не може. Нам просто потрібно самим будувати свою індивідуальну націю. «Бандерштат» - одне з місць, де це робиться», - підкреслив музикант.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скрипка Олег дуже запально співав на сходняках депутатів Партііі Регіонів, лизав промежності, а щас співак щирий. Лизун. Приспособленец. Бабоси насамперед .
Відповісти
кого цікавить той скрипка? у франції він не прижився в РФ видно не пускають...його "спів" цікавить лише молодих тупих маргіналів..і на фіг кому потрібні його думки???
Відповісти
Ага,ііхнє "братерство" вілчувається на сході і не тільки..
Відповісти
журналісти, ну це жесть. невже нема людських слів, щоб пояснити що Олег скрипка, соліст, виконавець, вреші решт лідер гурту "ВВ". Сайт читають трошки старші люди. Від 45 і вище з різною освітою. А якщо ще врахувати якість викладання інохемних мов у радянському союзі, де більшість вчило німецьку, то взагалі катастрофа! Мені довелося пояснювати татові що то таке фронтмен, фронтвумен, хедлайнер. Якщо пишете - пишіть ЗРОЗУМІЛО для всіх категорій населення, з урахуванням того, що вас читають різного віку люди. Я не прот и засилля іншомовних слів, іноді без цього ніяк. Але коли вже їх надто багато і це засмічує, теж не доре. Невже для такого поняття немає українського відповідника? Дякую.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні