Про нові лоукости до Польщі

0
-4
Про нові лоукости до Польщі
У п’ятницю, 4 серпня, польська авіакомпанія LOT відкрила регулярне авіасполучення за маршрутом Львів-Бидгощ, здійснивши перший авіарейс. Рейс №742 вилетів зі Львова об 01:40, - пише Захід.НЕТ.

Авіарейс здійснюватимуть двічі на тиждень: у понеділок та п’ятницю. Тривалість перельоту становитиме приблизно півтори години. Вартість квитків починається від 1,1 тис. грн.

Як повідомила директорка аеропорту «Львів» Тетяна Романовська на своїй сторінці у Facebook, окрім нового рейсу до Польщі, у вересні зі Львова відкриються новий європейський рейс. За словами Тетяни Романовської, його здійснюватиме нова для Львова авіакомпанія. Однак у аеропорту наразі не розголошують деталі щодо цього рейсу.

Як відомо, зараз між Львовом та Польщею є прямі рейси компанії LOT у Варшаву, компанії Wizz Air у Вроцлав, і Sprint Air у Радом. У червні авіакомпанія LOT відкрила рейс Львів-Познань.

А з 25 серпня угорський лоукостер Wizz Air відкриє два нових напрямки із Києва - до Любліна і Познаня. Таким чином авіакомпанія збільшить кількість обслуговуваних маршрутів з київського аеропорту «Жуляни» до польських міст із 4 до 6.

Польоти до Любліна і Познаня виконуватимуть щопонеділка і щоп’ятниці. Вартість квитка до Люблін стартує від 429 грн, а в Познань – від 579 грн.

В аеропорту Люблін розраховують на значний пасажиропотік із Києва у зв’язку з запуском нового рейсу. За словами директора аеропорту Кшиштофа Войтовича, Люблін є важливим університетським центром для студентів з України та транзитним центром для туристів, які відправляються в інші міста.

Зараз Wizz Air із Києва здійснює авіарейси до Варшави, Вроцлава, Гданська і Катовіц.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні