Британські традиції у Луцьку – ЖК «Британія Hall»*

0
0
Британські традиції у Луцьку – ЖК «Британія Hall»*
Чи бачили ви коли-небудь ідеально красивий будинок зі стелями майже в три метри, який монтується як конструктор? При цьому з консьєржем, цілодобовим відеонаглядом та охороною,кімнатою для візочків та всіма зручностями для маломобільних груп населення.
ЖК «Британія Hall» - перший подібний проект в Луцьку та Волинській області.

ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ. УНІКАЛЬНА ТЕХНОЛОГІЯ

«Британія Hall» - унікальний житловий комплекс. Він зведений за допомогою особливої технології – модульного будівництва. Про особливості ЖК розповідає голова кооперативу «Британія Hall»
Мирослав Гордійчук.

Мирослав Гордійчук
Мирослав Гордійчук


Тут не побачиш сотні робітників, які готують штукатурку, вставляють вікна чи кріплять пінопласт. Усі ці процеси проходять на власному заводі «Royal House» - компанії, яка розробила проект та веде нагляд за будівництвом ЖК.

На заводі відбувається «виробництво» стінових модулів майбутнього будинку - накладаються шари: залізобетонний каркас, встановлюється утеплювачі «полістирол», клеЇться клінкерна плитка, встановлюються вікна та декоративні елементи. Після цього з’єднуються шви та відбувається герметизація. Усе це відбувається не в польових умовах, а за допомогою сучасного обладнання та висококваліфікованих фахівців.

На цьому етапі мінімізовано «людський фактор» - завдяки комп’ютерному моделюванню та конвеєрному виробництву, з максимальним дотриманням технічних стандартів енергозаощадження та кліматичних умов. Безпосередньо на об’єкт прибувають вже готові стінові модулі. Фактично будинок будується на заводі, а монтується на будівельному майданчику.



Завдяки такому методу збору з’являються додаткові переваги, яких не можна досягнути при звичайному будівництві – ідеально змодельовані стінові модулі, які кріпляться з мінімальним коефіцієнтом тепловтрат .

Ще однією технологічною особливістю є те, що цей будинок заощаджує тепло взимку і зберігає прохолоду влітку – це такий собі «будинок-термос».



«Такого ефекту досягнуто за рахунок вдалого поєднання комплектуючих матеріалів стінового модулю (160 мм бетон високої міцності, утеплювач полістирол 160 мм, шар армування та клінкерна плитка), що відповідає не тільки Державним будівельним нормам, прийнятим в України по теплоізоляції будинків, але й відповідає основним стандартам теплоізоляції будівництва в Європі.
Окрім того, проводиться подвійна гідроізоляція з’єднань між модулями, що унеможливлює тепловтрати та потрапляння вологи!» - розповідає Мирослав Гордійчук.



Слід зазначити також, що в кожній квартирі буде встановлено двоконтурні турбовані димоходні котли тепловою потужністю 24 кВт.
«Коли в Луцьку було -22, то в нас на першому поверсі було +4. Це при тому, що опалення в будинку ще не було встановлене, та відсутні двері у під’їзд та в квартирах", - додає менеджер відділу продажів «Британія Hall» Юлія Чухрій.

Тут відповідають не лише за технології виробництва, а й за матеріали – кожен з них має відповідний сертифікат якості. І, звичайно, після купівлі квартири ви отримуєте гарантії від виробника на всі матеріали та від забудовника – на будівельні роботи.

Саме завдяки такому прискіпливому ставленню до якості «Royal House» стала лауреатом престижної Європейської Премії у галузі нерухомості EUROPE PROPERTY AWARDS 2016 у Лондоні.



БРИТАНСЬКИЙ КОМФОРТ

У «Британія Hall» ви маєте можливість обрати однокімнатні, двокімнатні та дворівневі квартири різної площі, є тут також площі комерційного призначення.

Зробити правильний вибір вам допоможе менеджер відділу продажу Юлія Чухрій : «Ми цікавимося можливостями та потребами кожного окремого покупця. Якщо це сім’я – ми пропонуємо варіанти з дитячою, якщо студент – однокімнатну квартиру. Для тих, хто любить
простір – дворівневі. Звичайно, остаточне рішення приймає покупець, проте, якщо потрібна консультація, ми завжди раді допомогти!»
До того ж, кожен має можливість змінити планування квартири на свій смак.
Окрім цього, тут подбають і про вашу безпеку: на першому поверсі знаходиться консьєрж-сервіс з цілодобовим відеонаглядом та охороною. Весь комплекс буде в загороджений парканом.

Для молодих матусь з дітками на першому поверсі обладнана кімната для візочків, біля будинку – дитячий майданчик. Якщо під час активних ігор малюки забрудняться, їм не потрібно повертатися
додому – на першому поверсі розміщений санвузол.

Тут подбали і про маломобільні групи населення: будинок обладнаний пандусом, та, окрім пасажирського ліфта, присутній вантажний для можливого комфортного пересування на візку.

«Ми постаралися продумати всі дрібниці та деталі, які можуть забезпечити додаткові умови для будь-кого із наших мешканців. Навіть при покупці квартири, ми стараємося входити в положення
покупця та надаємо розтермінування виплат за квартиру», - ділиться Юлія Чухрій.



БРИТАНСЬКА КРАСА

Дизайн – те, що в першу чергу кидається в очі у ЖК «Британія Hall».
Детально продуманий зовнішній вигляд будинку не залишить байдужим жодного перехожого. Елегантний консерватизм – от як можна охарактеризувати його двома словами.



І головне – елегантний фасад не зміниться навіть після того, як будинок обживуть. До прикладу, кондиціонери розміщуватимуть тільки у спеціально визначених місцях – все в гармонії із екстер’єром. Навіть
невеликі комерційні площі на першому поверсі матимуть вивіски та оформлення, яке пасує до загального вигляду будинку.

Вражає не тільки зовнішній вигляд – вам запропонують кваліфікованого дизайнера, який надасть спеціальний дисконт на розробку дизайну для майбутніх мешканців «Британія Hall» та допоможе підібрати відповідний інтер’єр.



«У нашому будинку використовується кожен сантиметр площі завдяки можливості вільного планування та продуманим дизайнерським рішенням», - запевняє Мирослав Гордійчук.
«Якщо ви обираєте комфорт, елегантний стиль та енергозаощадження, стандарти, сформовані багаторічним досвідом міжнародних компаній та непорушні традиції, – вам до нас!» - усміхається Юлія Чухрій, запрошуючи усіх до ЖК «Британія Hall».



Однак охочим придбати квартири у цьому житловому комплексі варто поспішати, адже чимало з них уже розкуплено та зарезервовано.



Житловий комплекс «Британія Hall»:
Адреса: Луцьк, вул. Єршова, 9а
Відділ продажу: Луцьк, вул. Кравчука 11,а. Тел.: (095) 067 70 77, (098) 067 70 77


Декларація ВЛ 083161101142 від 19.04.16 року
Ліцензія АЕ 639199 видана Державною архітектурно-будівельною інспекцією України 27.01.2015 року, дійсна до 16.02.2020 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні