Не виставив руку - попав на півтисячі: на Львівщині оштрафували велосипедиста

2
0
Не виставив руку - попав на півтисячі: на Львівщині оштрафували велосипедиста
Бродівський районний суд оштрафував велосипедиста, який здійснив поворот без відповідного жесту, створивши таким чином аварійну ситуацію. Інцидент стався уночі 13 червня у місті Броди, - пише Захід.НЕТ.

«О 23:25, керуючи велосипедом, велосипедист створив аварійну ситуацію, а саме без показання повороту здійснив різкий поворот, змусивши водія автомобіля «Рено Доккер» різко гальмувати та подавати звуковий сигнал», – вказано у постанові Бродівського райсуду, опублікованій 1 серпня.

Велосипедист-порушник на судове засідання не з'явився і суддя вирішив розглянути справу без нього.

За порушення ч. 4 ст. 127 Кодексу про адмінправопорушення (порушення ПДР, що спричинили створення аварійної ситуації на дорозі) велосипедиста оштрафували на 170 грн (максимально можливе по цій статті). Окрім штрафу він також має сплатити 320 грн судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аби ще так автомобілістів за порушення штрафували...!
Відповісти
Автомобілістів то штрафують, а от що до велосипедистів, які також є повноправними учасниками дорожнього руху, то підхід треба такий самий як і до автомобілістів. Тобто адмінка (нетверезий, створення аварійної інші порушення ПДР) має так само застосовуватись, з тими самими штрафами. Так як в цілому цивілізованому світі. Думаю тоді придурків які вилітають на пішохідний перехід велосипедом, або "нічних вовків", без світловідбивної екіпіровки значно поменшає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні