«Хай пхають маршрутки вручну», - лучанка не може спати, бо живе біля депо

8
-8
«Хай пхають маршрутки вручну», - лучанка не може спати, бо живе біля депо
Лучанка жаліється на шум, які спричиняють вранці маршрутки на Луцькому підприємстві електротранспорту.

Попросила вирішити таку проблему Ніна Мартинова на платформі "Відкрите місто".

Жінка зазначає, що об 6 годині ранку маршрутки починають їздити, а водії починають голосно розмовляти, що не дає їй спати.

"Луцьке підприємство електротранспорту має в користуванні парк маршрутних таксі, які ночують на території підприємства, і вранці з шостої години масово виїжджають з території ЛПЕ на маршрути. Під вікнами газують, набираючи швидкість. Водії голосно та емоційно спілкуються між собою.

Це одночасно десятки одиниць техніки з дизельними двигунами, які до того ж забруднюють повітря.

В той же час якісь ліві маршрутні таксі заїжджають на територію ЛПЕ чи на техогляд, чи на медогляд водіїв перед рейсом, чи то на мийку. Іноді посеред ночі на територію ЛПЕ з гуркотом заїжджає КАТОК!" - написала жінка.

З її слів, транспортні засоби на території житлової забудови значно перевищують санітарні норми допустимого шуму в квартирах будинків на вулиці Черняховського 1 і 5.

Особливо жінку обюрює той факт, що о 6 та 7 ранку люди не можуть виспатися, а через відкриті кватирки до їх помешкань потрапляють неприємні запахи та чадний газ.

"Мешканці житлових будинків по вулиці Черняховського 1 і 5 вимагають припинити інтенсивний рух транспортних засобів з дизельними двигунами під вікнами їх житлових будинків з 6-00 до 7-00.

Яким чином буде вирішено цю проблему, нас не стосується. Чиновники відповідних служб за це отримують заробітну плату з наших податків. От хай і пхають маршрутки під нашими вікнами вручну, якщо є така потреба випускати їх о 6-00 ранку на лінію", - додала Ніна Мартинова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай продає квартиру та переселяється у Велику Глушу.
Відповісти
Цілком з Вами згідний. Живу на Потебні,52 і таж ситуація. Крики, матюки іт. д. з 5,30 год. ранку і до 11 вечора. Навкруги житлові будинки.
Відповісти
ПІДТРИМУЮ . Живубіля залізничног вокзалу, потяги нехай теж штовхають! Спати неможливо.
Відповісти
нехай ъде в село звідки приїхала
Відповісти
Корінна лучанка.
Відповісти
Інколи вимоги наших лучан просто вражають. То одній порібно стілець в туалеті в ЦУМі поставити, бо їй дитині важко руки помити, іншій ДЕПО мішає. Чікаво, хто на її думку має випихати машину вручну?
Відповісти
Депо проектувалося в 70-х роках з виконанням всіх санітарних норм, для екологічно чистого транспорту, а не для тих "самоварів".
Відповісти
Людям може на роботу?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні