Волинських контрабандистів поляки ловили бойовим літаком

1
2
Волинських контрабандистів поляки ловили бойовим літаком
На перехоплення повітряних контрабандистів із Волині поляки на Люблінщині підняли в небо бойовий гелікоптер.

Уночі з 1 на 2 серпня над польським містечком Воля Угруска Люблінського воєводства РП прикордонники з льотного відділу виконували бойовий політ на гелікоптері «PZL-Kania», - пише "Волинська газета".

Екіпаж отримав повідомлення з землі, що з боку України (Любомльський район) в західному напрямку рухається невідомий літальний апарат.

«Екіпаж уже за кілька хвилин після отримання інформації змінив курс польоту. Льотчики помітили в повітрі мотодельтаплан. Літальний апарат без розпізнавальних знаків кружляв, вказуючи, що збирається щось скидати на землю.

Донизу полетіли картонні коробки. Це тривало дуже короткий час, а потім об’єкт зник у тому ж напрямку, звідки прилетів, – розповів журналістам газети "Kurier Lubelski" підпоручник Даріуш Сєнніцкі, прес-секретар Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща.

Потім прикордонники знайшли місце скидання пакунків із контрабандними цигарками. Вартість вилученого – понад 95 тисяч польських злотих (665 тисяч гривень).

Зараз правоохоронці просять допомоги в українських колег щодо такого мотодельтаплана, а також шукають поляків, які мали забрати незаконний вантаж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зрештою, літак чи гвинтокрил?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні