У аварії на Волині травмувалось два німці та поляк

0
5
У аварії на Волині травмувалось два німці та поляк
У аварії на Волині травмувалися іноземці.

Пригода трапилась у вівторок, 1 серпня, на автодорозі поблизу села Старі Кошари Ковельського району легковик, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

За кермом «Cevrolet Aveo» перебувала 42-річна мешканка Горохівського району. Жінка виїхала на смугу зустрічного руху де зіткнулася з автомобілем «BMW», під керуванням 64-річного громадянина Німеччини.

Унаслідок автопригоди водій та двоє пасажирів «Cevrolet Aveo», серед яких 24-річний громадянин Республіки Польща, отримали тілесні ушкодження. Іноземця госпіталізували у відділення хірургії районної лікарні.

Водій та 42-річна пасажирка «BMW», обоє громадяни Федеративної Республіки Німеччина, також отримали травми. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні