Що буде зимою із луцькою «Ротондою»

4
-6
Що буде зимою із луцькою «Ротондою»
У Луцьку оновлена "Ротонда" буде працювати до середини вересня.

Про це у інтерв'ю Волинь24 розповів відомий ресторатор Роман Хорзов.

Так, на запитання журналістки про те, чи "Ротонда" буде сезонним закладом і що з нею буде восени та взимку ресторатор відповів:

"Цього року точно сезонний, а далі будемо думати, що можна зробити. Розумієте, за кожною ідеєю стоїть можливість і доцільність її втілення. Тут можна багато що проводити, багато що робити".

Однак, за його словами, цього року заклад працюватиме лише до середини вересня, а далі його "консервують" до наступного року.

"Можливо, будуть якісь погожі дні в кінці вересня – у жовтні, то тоді працюватиме тільки зона кафе. Так само може бути у березні-квітні, але купальний сезон почнеться не раніше середини травня", - додав Роман Хорзов.

Читати інтерв’ю з ресторатором повністю: "Важко робити щось у Луцьку, де 150 грн – це дорого", - ресторатор Роман Хорзов".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замерзне та ротонда зимою як сопля в носі.
Відповісти
Буде те що і було до того. Туалет
Відповісти
Там вже туалет! Лізуть кому не лінь в ту воду. Гепатит сифіліс і т.д.! в басейн треба довідку про стан здоровя(колись таке було) Ну а зараз це вже не важливо... КАМІКАДЗЕ!!!!!!!!!
Відповісти
Там стоять сучасні фільтри.Не подобається- не йдіть.Стир поряд.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні