На Волині шукають підрядників для ремонту амбулаторій

0
0
На  Волині шукають підрядників для ремонту амбулаторій
На Волині шукають підрядників для ремонту і реконструкції амбулаторій загальної практики – сімейної медицини.

На роботи планують витратити у межах 33,4% від загальної суми у 30 мільйонів доларів, - повідомляє Волинська ОДА.

Саме таку суму виділили регіону відповідно до Субсидіарної угоди між Міністерством охорони здоров’я та Волинською обласною державною адміністрацією.

Уже затверджені об’єкти на дві фази ремонтно-будівельних робіт (РБР) із трьох, відповідно до Плану закупівель. Пропозиції на третю фази райони та об’єднані громади наразі готують.

Для об’єктів Любомльського, Турійського, Горохівського, Іваничівського, Локачинського, Ковельського районів та міста Ковеля (лоти №№ 2, 4) не було подано жодної пропозиції.

Відповідно, для них (а це 12 об'єктів) запропоновано провести повторну закупівлю (NCB-W-6.1.1.1). Після аналізу ситуації та тривалої процедури узгоджень зі Світовим банком був оголошений тендер «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 12 об'єктів (1 фаза.

Повторна закупівля)» (http://wb.moz.gov.ua/novyny-ta-podii.html?action=view&id=634).

Кінцевий термін прийняття пропозицій призначено на 22 серпня 2017 року.

30 червня було оголошено про відхилення усіх пропозицій по пакету NCB-W№ 6.1.1. А 17 липня оголошено пакет закупівель NCB-W-6.1.1.2

«Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 19 об'єктів (1 фаза. Повторна закупівля)». Пропозиції прийматимуть до 19 вересня (http://wb.moz.gov.ua/novyny-ta-podii.html?action=view&id=660).

Перелік із 21 об’єкта, що реконструюватимуть та ремонтуватимуть під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини у рамках другої фази робіт, був затверджений відповідним розпорядженням голови ОДА у жовтні 2016 року. Тепер триває розробка відповідної проектної документації.

Отож, наразі найважливіше – аби відбулися торги і в амбулаторіях, що увійшли до першої фази будівництва. Нині слово – за потенційними учасниками закупівлі.

Команда, яка трудиться над реалізацією Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області», сподівається, що цього разу будівельники, зокрема і знані в області підприємства, приділять достатньо уваги цьому проекту, тож тендер пройде якісно, а всі роботи будуть виконані вчасно і на найвищому рівні.

Довідково:

Докладніше про реалізацію на Волині Субпроекту:

http://wb.moz.gov.ua/, http://voladm.gov.ua/ (розділ «Новини та інформація»)

http://www.uoz.volyn.ua/…/improving-health-in-the-service-…/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні