«А ти докажи, що платив»: члену луцького виконкому нахамили в маршрутці

6
-4
«А ти докажи, що платив»: члену луцького виконкому нахамили в маршрутці
Член виконкому Луцької міської ради Михайло Щур скаржиться на халатність і некомпетентність водіїв луцьких маршруток.

«Сьогодні підняв мені настрій водій маршрутки № 47, який на мою вимогу видати квиток відповів: "А ти докажи, що ти платив!"», - йдеться у його пості на Фейсбуці.

«Конфлікт виник після того, як водій біля першої школи заглушив двигун і сказав, що не буде їхати далі, бо не всі пасажири, які сіли в автобус біля готелю «Україна» оплатили проїзд. Виникла перепалка між пасажирами й водієм.

Особисто я попросив видати мені квиток, як пасажиру, який оплатив проїзд. Відповідь відома. Однак водій завів двигун і рушив по маршруту», - розповів Михайло Щур у коментарі для видання VIP.

За його словами, водій відповів емоційно, проте не так цензурно, як повинен був би.

До слова, серед пасажирів чоловік був не єдиним, хто висловлював невдоволення. Для прикладу, одна жіночка двічі телефонувала до представника перевізника із вимогою "заспокоїти водія", який, за словами Михайла квитків нікому з бажаючих так і не видав.

«Коли я вийшов з автобуса, теж зателефнував перевізнику, як громадянин, і просив зафіксувати моє звернення та надати письмову відповідь, чому водій не видає квиточки. Зараз цей автобус стоїть у Боголюбах, але це не знімає відповідальності з перевізника», - прокоментував ситуацію чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевізник Д.Голод?
Відповісти
Треба всіх чиновників пересадити в маршрутки,нехай на своіій шкірі відчують задоволення проіізду в "бидловозці" і подумають чи варто було дозволяти піднімати вартість проіізду....
Відповісти
Накінець люди зрозуміли що притензії треба предявляти перевізнику бажано у письмовому вигляді щоб надавали відповідь . Тоді і маршрути будуть давати кращим перевізникам , а не хамам. Доказ треба і бажано письмовий.
Відповісти
Один херой проїхався-а остальні де,хай попробують козлота
Відповісти
А тепер, після цього треба разом зі своєю партією очолити справу виведення приватного громадського транспорту з Луцька шляхом заміщення його комунальним транспортом. Але для початку встановити суворий контроль за водіями і перевізниками - в кожному салоні має бути табличка з іменем водія, що за кермом та контактні дані гарячої лінії
Відповісти
а может вместо одного автобуса.работает три или пят..вот так и живут бедные перевозчики.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні