У Луцьку водій «викинув» 11-річну дівчинку з автобуса

23
7
У Луцьку водій «викинув» 11-річну дівчинку з автобуса
У Луцьку водій маршруту «Луцьк-Нововолинськ» висадив з транспорту 11-річну дівчинку пільговика.

Інцидент трапився 29 липня, - пише Волинська служба новин.

Багатодітна лучанка Ольга Міцевська розповідає, що водій автобуса «Луцьк-Нововолинськ» висадив її 11-річну дитину за 300 метрів від автостанції, коли вона пред’явила йому посвідчення дитини з багатодітної сім’ї.

«Я запитала водія, чи завезе мою дитину по посвідченню багатодітної сім’ї до Володимира-Волинського. Там на автостанції її мала зустріти бабуся. Водій відмовив, мотивуючи, що він не береться брати на себе таку відповідальність – везти дитину без супроводу дорослого», – каже жінка.

Вона додає: зустріла знайому, яка мала їхати цим же рейсом і попросила її приглянути за дитиною в дорозі.

«Водій проїхав десь 300 метрів від автостанції, та, за звичною схемою, зупинився, аби зібрати гроші в тих, хто не придбав квитки у касі. Побачивши мою дитину, сказав, щоб вона платила повну вартість квитка. Моя знайома почала просити його, однак, він настояв на своєму – або платить, або висадить її. Так злякану дитину просто викинули на вулицю», – розповідає багатодітна матір.

«Оце так він дбає про безпеку дитини? Якщо по посвідченню, то він не брав на себе відповідальність перевозити, а платиш повну вартість – і страх одразу минає?», - додає Ольга Міцевська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прославити героя
Відповісти
ХАМИ ХАМИ ХАМИ І НЕМА НА НИХ УПРАВИ!!!!
Відповісти
бо білети треба в касі купувати, щоб легше можна було доказати несправедливість та покарати перевізника і водія!!!
Відповісти
Це нічого не змінює, та ж ситуація при купівлі квитка в касі та супроводі не батьків, а знайомих або інших родичів. Писали скарги. Надходили навіть відповіді про реагування владних органів на перевізника. І так повинно бути. Головне нічого не боятися і "стукати у двері", перевізнику це не потрібно, в кінці кінців численні скарги - і маршрут вже у іншого перевізника. Але факт залишається фактом. Це людський фактор, і виною усьому - ЗАЖЕРЛИВІСТЬ самих водіїв! А ще можна звернутися до суду щодо відшкодування моральної шкоди за умисне спричинення такої шкоди неправомірними діями водія. Повірте це реально і дієво. Зверніться до юриста або просто розумної люлини, складіть заяву і вперед. Тримайтеся! Головне не впускати руки. Удачі вам!
Відповісти
Цілком згідна! Моя дитина теж їздить по посвідченю дитини з багатодітної сім'ї, але квиток завжди я купую в касі!
Відповісти
Це нічого не міняє. Два роки тому так і зробила, взяла квиток по посвідченню дитині(багатодітна мім'я теж). А водій (іншого рейсу) теж відмовив, вертала квиток пільговий в касу і купувала по повній вартості. Більле того, вирішила так не лишати, звернулась у нашу обл.раду у відповідний відділ. Говорила з керівником, написала заяву. Але відразу попередили "м'яко", що все рівно нічого не вийде. Думаю, якби не мала зморена дитина на руках, то і заява б не писалась. ((( . А результату і навіть виговору шоферу не було. P.S. Шофер " відшивав нас впевнено і зухвало, даючи зрозуміти, "ідіть куди хочте" (((
Відповісти
Небуло в маршутці справжнього мужчини щоб нагодував того водія повною вартістю квитка
Відповісти
Цього року водії чи власники, взагалі знахабніли. У мене також був точнісінько такий випадок на маршруті Луцьк -Смідин. Ми взяли дитині пільговий квиток у касі!!!, а коли була посадка, то водій сказав, щоб моя дитина платила повну вартість або виходила. Вона вийшла, але після цього підїхав чоловік і розказ про наші права. Вибачалися, але хіба від цього краще комусь стало весь час ці ситуації повторюються. Але якщо держава надає таке право дітям з багатодітних сімей, то чому водії поводять себе так??? Вони не думають, що ці діти через десяток років стануть платниками податків,
з яких вони будуть отримувати свою пенсію! а то так виглядає, що діти з багатодітних сімей виставляються якимись жебраками. І мене це обурює. Я можу заплатити за проїзд, але якщо мені держава надала право пільгового проїзду, то чому я не маю права цим скористатися???? А водії справді хами і з цим потрібно боротися.
Відповісти
А це тому що нашій дурпцькій системі все робиться за хабарі!!!!!
Відповісти
нехай держава замість пільг дасть гроші
Відповісти
Нехай дасть, я не проти, але це клопіт перевізників добитися у влади повернення коштів за пільгові квитки, а не ставитись до пільговиків як до нижчої раси. Повторюсь ще раз - пільговий проїзд це наше право, надане державою!!! а відмова перевізників надавати їх -
це адміністративне правопорушення!!!
Відповісти
Цілком згідна, що проблема з фінансуванням є! Але висадити дитину!? Напевно своїх немає!
Відповісти
Хами. Хабарники. Місяць тому,мій хресний,який є учасником АТО,їздив на Світязь. Купив білет по тій ціні яку дає держева,а водій маршруту зробив такий скандал. Просив поділитися ще й з ним,пояснюючи це що треба платити не тільки вокзалу а й перевізнику. Ще водій хизувався що він 5 раз був в АТО. Мені здається,таких людей,перепрошую за вислів''гнилих''в ЗСЛ не приймаєть.
Відповісти
тільки таких і приймають...
Відповісти
А тепер я вам скажу. Уже в багатьої втобусах написано,що діти багатодітних сімей не перевозять безкоштовно. А тому, що держава за ці пільги не повертає гроші. Чого вони повинні їх возити? За що? Вони й так одержують на своїх дітей гроші, за наш рахунок. Якщо у мене двоє діток, бо я думаю, як їх вигодувати і вивчити.А чого я платник податків,повинна платити на цих мам,які мають по 5 дітей, а хочуть,щоб ми їх утримували.Хай купить машину і возить всіх пільговиів таких,як вона сама.Ото ви такі розумні, беріть і возіть цих мам,які податків не платять, не працюють, бо коли, вони ж народжують, ,щоб одержувати гроші, і ми ще й повинні їх утримувати.Правильно нащо працювати. Досить.Народили виховуй, платити, а не жий за чийсь рахунок.Думаю головою.Не можеж забезпечити нормальне життя дітям, не народжуй, вони нікому ,крім тебе непотрібні.Совдем минувся
Відповісти
Це де такий закон що не перевозять дітей з багатодітних сімей безкоштовно??? Просто треба з посвідченням що дитина з багатодітноі сім'і купити в касі білет,він там коштує пару гривень. Ви пишете шо вони і так отримують кошти від держави,а ви бачили скільки наша держава дає цих коштів на дитину? Не смішіть людей. Перевізнику цьому ганьба!!!! А вам задуматись шо ви пишете,хіба мати двох дітей може це написати. Мені стидно навіть таке читати.
Відповісти
Закон чинний! А тому будь-які гуманні лозунги "не повертають", "відсутні дотації держави" тут не доречні. Закон для усіх один!!! Мало тобі - займись чимсь іншим - городи копай люлям! І суперечки тут не доречні. Тримайте свої неадекватні і звинувачувальні судження щодо пільговиків при собі. І не вам судити багатодітні сім'ї і їх життя. В таких сім'ях виростають порядні та розумні люди. Знаю такі сім'ї. І вам до них ще далеко...
Відповісти
Цілком підтримую Олю. В житті немає нічого безкоштовного. За пільговий проїзд дитини з багатодітної сім`ї платять батьки інших дітей. У мене свої діти є, і я їх утримую, і ні в кого не прошу безплатно їх возити, годувати тощо. Багатодітна мама не радилася зі мною перед тим як зачинати 5-ту дитину. Велика сім`я - це дуже гарно і добре, але в сучасних умовах я більше 2- дітей не потяну. І не розраховую на те, що моїх дітей хтось інший утримуватиме. Пройдіться по наших селах: на лавочці, серед будня-полудня сидить п`яна мама з пляшкою пива, яка живе тільки на "дитячі" гроші. Звичайно, не всі такі, вле таких цілий прошарок. Закінчуються виплати на старшу дитину, вона народжує молодшу. Що ці діти бачать? Вони з молоком матері всмоктують переконання, що в житті можна жити виключно на соціальні виплати, нічого не роблячи. І далі будуть продукувати собі подібних.
Відповісти
Бо потрібно квиток у касі купувати, тоді і знижка була б.
Відповісти
Так, квиток потрібно купувати в касі. Але в касі без дорослого квитка на 11-річну дитину не дадуть пільговий квиток, тому що дитина має бути із супроводжуючим. Мамам це теж потрібно знати. Вся проблема в цій ситуації, що дитина була одна, без дорослих, і знайома, яка б мала проглянути за дитиною, не дуже приглянула...
А до Ольги, мами двох дітей, яка надто обурювалась стосовно багатодітних сімей - так вам не далеко, ще одне дитя - і ви теж багатодітна мама...
Відповісти
Хто таке сказав, що квиток непродають без дорослого квитка? Ми вже 2-й рік їздимо! Головне знати свої права! Дитина з 11 років може їхати без супроводу дорослих!
Відповісти
Бидлота!!! Напишіть його прізвище.і перевізника.
Відповісти
Стрiляти таких водiiв
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні