--> Назвали нову ціну на горілку в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали нову ціну на горілку в Україні

2
-2
Назвали нову ціну на горілку в Україні
Ініційоване урядом підвищення акцизних ставок на алкоголь відобразиться на цінах продукції, скоріш за все, у наступному році. Півлітрова пляшка горілки буде коштувати орієнтовно 87 грн.

Про це УНН повідомив голова асоціації "Укрводка" Володимир Остапюк.

"Підвищення акцизів планується у наступному році, я так розумію. Так, Кабмін передав (своє рішення до ВРУ - ред.), але, на скільки мені відомо, підняття ставок акцизного податку планується із наступного року.

Кабмін зараз діє у межах Податкового кодексу, а Податковий кодекс зобов'язує індексувати ставки акцизного податку на алкогольні та тютюнові вироби. Якщо говорити про 0,5-літрову пляшку горілки - її орієнтовна ціна буде 87 грн", - сказав він.

Нагадаємо, уряд ініціював підвищення акцизів на алкоголь на 11,2%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не влада, не економісти, а х... зна що! Рубають сук на якому сидять! Зрозуміло про здорову націю, гроші збирати з податків, но не дотакої ж межі!!! А потім кажуть бюджету не вистачає? :)
Відповісти
Ну щож будуть пити самогон,бадягу...Що доброго вони зроблять.А податки...може варто оліхархів притиснути,бо вони вже "зажерлися"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні